Van értelme a "mai világban" iPhone 4-et venni használtan?
iphone 4 nagyon jó kis telefon, ios8 nincs rá de az ios7 is sokkal jobb mint bármelyik android vagy wp
40ért nem kapsz jobb telefont
Rögtön a te kérdésed alatt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Érdekes, hogy mindketten a földhöz csapkodást emlegetitek :P
Ennyi pénzből android fronton a Moto E éri meg, vagy ha még hozzáraksz egy kis pénzt, akkor Moto G.
Kedves kérdező, ez megint csak igény függő.
Facebook net fotók játék(jobbakra is) zene stb.. ezekre első osztályú.
Aztán ottvan a kijelző méret.
Nekem kicsi lenne, de ezt megint neked kell tudnod.
De ha ezekre használod, akkor bátran ajánlom.
te meg nem értessz hozzá...nem is egy kifejezetten Apple termékekre szakosodott szervíz van, ahol cserélik az akksit (i-doki, iSamurai például)...nyilván nem a sarki gsm szervízbe kell lemenni, ahol olcsóbb lenne, mert ott tényleg csak összegányolják, az viszont nem szakszervíz...
kérdésre válaszolva én sem vennék...durván 5-10ezer Ft különbség van a 4-4S között, ami azért már inkább megéri első iPhone-nak. 4 sem halott telefon, de 40-ért sok. esetleg olyan 30ezerért elviselhető lenne.
vagy mert teszem azt, sérült telefonból van kiszerelve...működik, ez a lényeg.
rég nem azok már ezek az idők, amikor odafigyeltek arra, hogy maradandót alkossanak. azért mondom, érdekes, az iPhone 4-em 3 és fél éves korában még vígan bírta ugyanúgy, mint új korában...
Ájfonért újonnan sem érdemes pénzt adni, de ha az kell, vegyél. Azt is földhöz fogod csapkodni.
Én személy szerint nokia 6230 at használok telefonálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!