Erre milyen telefon lenne jó?
Olyan telefont szeretnék, ami kicsit helyettesíti a számítógépet, azt néha nincs kedvem bekapcsolni, ha csak netezni akarok, meg beszélgetni rajta. Igen, mint láthatjátok, lényeg a net, facebook meg youtube, bevallom. :D Játszani nem igazán szoktam, nem köt le...
Annyiféle okostelefon van, mindenről olvasok jót rosszat, amelyiket egyik ajánlja, másik lehúzza, hogy ilyen hibája van, olyan hibája van, szóval teljesen döntésképtelen vagyok. :D Azon is gondolkodom, hogy megéri-e ezekre az igényekre drágábbat venni, amit mindenki nagyon ajánl, de amire nekem kéne, arra lehet jó lenne egy olcsóbb is... Mondván úgysem használnám ki a nagyobb teljesítményűt. Megtudnám venni jelenleg a jobbat, nem azon múlik, csak belegondoltam egy kicsit, meg azért spórolni is kéne... Szóval a lényeg az lenne, hogy tudnátok ajánlani egy középkategóriás telefont, nemcsak nexus 5, xiaomi mi3 meg a hasonló csúcstelefonokat?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!