Vedelo kérdése:
Melyik telefon lehet ez?
Figyelt kérdés
Mai nap láttam egy lányt akinek a kezében egy fehér iphone 5höz hasonlító telefon volt, márkáját sajnos nem tudom. Androidos volt az tuti, 4-5 col körüli. Szemből nézve jobb oldalán volt a lezáró, és a hangerő szabályzó gombja és középen lent meg egy hosszúkás gomb, bár ebben nem vagyok biztos.
Felül egy micro usb bemenet volt meg egy mikrofon. Kamerája hátulját nézve bal oldalon helyezkedett el, a vaku a lencse alatt volt.
Az egész ahogy írtam iphone 5/s-re hajazott, fém keretes volt, műanyag antenna csíkokkal megszakítva, elöl hátul meg mintha üveg lett volna.
Ha esetleg tudjátok milyen telefon lehet kérem írjátok le.
Köszi
2014. nov. 13. 12:00
1/3 anonim válasza:
Talan igy egy huawei p6 vagy p7 lehetett de lehet egy sony is vagy egy samsung
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez volt az!
Köszönöm.
2014. nov. 13. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!