Vett már valaki a Tescoban Op3n Dott telefont?
Ha igen mi a véleményetek róla?
Tudom nem kell sokat várni mégis 30 000 Ft , de ennek ellenére milyen?
Az üveg elvileg Corning Gorilla Glass 2
Op3n dott okos (?)telefon...
Nos, nem tartom magamat bambábbnak az átlagnál, de ezzel nem tudok telefonálni. A névjegyzék finom görgetése során gyakran azonnal hívja amihez hozzáértem, ha akarom, ha nem. A készülék dönti el, kit hív fel..
Nem lehet hozzá letölteni valamilyen jobb telefon programot???
Stock 4.2-es droid van rajta, semmiféle változtatást nem eszközölt rajta a Tesco. Tanuld meg használni...
Amúgy kényed kedved szerint kicserélheted a launchert bármire a droid bótól:
Vagy a telefonkönyvet is:
Android nagy előnye, hogy azt csinálsz vele és azt cserélsz ki benne amit csak akarsz.
Üdv: két játékot (free2play) megnézne nekem valaki, hogy játszható e?
Az egyik az rpg avabel online az a jelenleg 2magosomon akadozik, de játszható, de mégsem játszom vele, mert akadozik (tabletemen jó)
A másik az rpg izanagi online, az el sem indul a dual coreos telómon, quadcore táblámon akadozik, de ennek a telefonnak nem is kell 1920x1080 felbontást meghajtania, hanem a negyedét, ha fut akár levett grafikával, akkor veszek ilyen telefont, de valaki kipróbálná nekem.
(A harmadik a dragon quest 8 lenne ami érdekelne, de az ... kb úgy fut mint az izanagi tabletemen ezért azt nem fontos külön megnézni, de a másik kettő érdekelne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!