Hétfőn vettem egy Telenor telefont a Tescoban, de nem jó. Kihez lehet ilyenkor fordulni?
Olyan mobil márkáról még nem hallottam, hogy Telenor.
Van annak a telónak pontos megnevezése is, biztos. Ha nem használtad a kártyádat, mit csináltál a telefonnal napközben?
Az első kettőnek köszönöm a választ! Visszamentem még ma, és kicserélték. Pont ma volt a 3. nap. :)
A másik két válaszolónak: Kártyás telefont vettem az anyukámnak, egy egyszerűt, amit ő is tud használni. Nem okostelefon, nem érintőképernyős, csak egy egyszerű telefon. Elromlott a régebbi mobilja, de a 20-as kártyáját meg szerette volna tartani, így egy Telenorosat vettünk. Mivel az régi kártyáját használtuk, nem volt szükség arra, amit a készülékhez adtak. Hogy milyen márkájú konkrétan a telefon nem tudom, mert mindenhol, magán a készüléken és a dobozán is Telenor felirat van, az újságban is ez volt írva. Ilyen fajtát vettünk, de mint látható, itt sincs más gyártó írva, csak Telenor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!