Milyen telefont vegyek? 1. Telenor One Touch S 2. Samsung Galaxy S Advance 3. LG Optimus L7 II 4. ZTE Blade Super 5. Sony Xperia P
Várok minden pozitív és negatív véleményt!
Ez lesz az első okos telefonom és szeretném ha minden jól működne rajta. Remélem tudtok segíteni!
Előre is köszönöm! :)
Ezek közül a One Touch a legrosszabb (szerintem). Csak 2.3-as Android van rajta, kicsi a memóriája, nincs vakuja, nincs NFC sem. Pozitívum róla viszont, hogy 720p be tud videót felvenni, az 1,4 Ghz-es processzora is viszonylag jónak mondható meg 4, 3 inches a kijelzője, szóval elég nagy.
Az S Advance nem valami új, már elég régóta piacon van. A legújabb Androidot futtatja, a procija kétmagos, a memóriája alapból 8Gb-os, tud 720 p ben videót rögzíteni, van benne led vaku, a kijelzője 4 inches.
Én Optimus L7 II-t választanám, a kamerája 8 megapixeles, jelly bean fut rajta, processzora két magos, NFC kapcsolatra képes, akkumulátor kapacitása 2460 mAh, ami nagyon jó, általában 2000 alatt szokott lenni más telefonoknál, tehát ennek jobb a készenléti ideje mint az átlagnak.
ZTE is jó választás. 8 mp-es kamera, kétmagos proci, ice cream sandwich oprendszer, HD kijelző, 4,5 inches kijelzőméret tehát itt ő a legméretesebb :) ez akkor jó ha nagy kijelzőjű telefont akarsz.
Sonyról nem tudok nyilatkozni, ezt a típus még soha nem próbáltam, sőt nem is nagyon hallottam róla.
Az én sorrendem ez lenne:
1. LG
2. ZTE
3. Samsung
4. One Touch
Remélem valamit azért tudtam segíteni a választásban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!