Vett már valaki a Tescoban Op3n Dott telefont?
Figyelt kérdés
Ha igen mi a véleményetek róla?
Tudom nem kell sokat várni mégis 30 000 Ft , de ennek ellenére milyen?
2014. nov. 11. 21:43
1/58 anonim válasza:
Az árához képest kifejezetten jó! Kb. egy középkategóriás, 50e körüli márkás telefonnal ér fel ha SZOLGÁLTATÓFÜGGŐEN veszed valahol - ez meg ugye 2 kártyás független.
A mobilaréna a tabletet már tesztelte:
7,5/10 pont lett az átlaga, ami kifejezetten jónak mondható, tekintve, hogy a legdrágább high-end termékek is alulról szokták súrolni a 9-et.
2/58 DDDani válasza:
Az árához képest qrva jó! Nagyon gyors a 4 magos procival, minden játékot visz, nem szaggat sehol. antutu 18889 pontot ad neki ami egész jó.
3/58 Regős Rita válasza:
És mennyi gari van a termékre? 1 vagy 2 év?
5/58 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen telefonom. Nagyon megérte.
+
szép kijelző
erős hardver
jó akkumlátor idő
szép dizájn
ár
-
sokáig tölt
a hátlap ujjlenyomatos marad
6/58 @Moncsi@ válasza:
Néhány hete vettük a op3n dott tab-ot, nagyon meg vagyok vele elégedve.A telója nem tudom milyen, de a tabi club kártyával azt hiszem 23 e ft volt, es ennyi penzert szerintem ajandek volt.
7/58 anonim válasza:
GPS van benne ? Térképet telepíteni lehet ?
8/58 anonim válasza:
igen, van benne (sőt, meglepően jó az enyém) és lehet rá telepíteni bármit
9/58 anonim válasza:
a telefon ma a legjobb vétel 30 ezerért üti a sokkal drágábbakat is.
10/58 fanookamanoka válasza:
esetleg telefontokot hol találok hozzá? ebayen kerestem,de semmi.. tescoba lehet kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!