Galaxy Note 4 telenor antutu?
Figyelt kérdés
Tegnap a telenornál megnyomkodtam a Note 4-et, leszedtem rá egy Antutut, végigfuttattam, és csak 30000 pontot ért el. Lehetett köze ahhoz, hogy sok vacak volt rá letöltve? Vagy, hogy sok app futott a háttérben? Maga a telefon gyors volt, legalábbis 10perc nyomkodás alatt egyszer szaggatott be 1 picit.2014. nov. 9. 12:50
1/3 kistigris99 válasza:
Szerintem ami rajta van alkalmazás,az nem befolyásolja,de ha sok program futott a háttérben az már igen.Ha legközelebb lefuttatod nézd meg az alkalmazásváltóban van-e valami.
2/3 A kérdező kommentje:
Azóta megvettem a telefont. Bár igaz, hogy a T-mobile-tól, de lefuttattam ott is elsőre, és 25.000 pontot kapott. Utána újraindítottam, kitöröltem a memóriát, stb, utána 44ezer lett. Viszont ahhoz képest nem sok, mert egyik haverom a Z2-vel 38ezret ért el.
2014. nov. 11. 08:30
3/3 A kérdező kommentje:
Igaz, engem ezek nem igazán érdekelnek, mert kb telefonvételenként egyszer lefuttatom, hogy körülbelül megtudjam, hogy hogy áll a rangsorban, és utána nem is érdekel. A lényeg, hogy nem szaggat a telefon (még :P).
2014. nov. 11. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!