Nagyon szeretnék egy Samsung Galaxy S 4-et. Hogyan juthatnék hozzá olcsóbban?
Telenoros vagyok, a mostani telefonomat (Sony Xperia) két éve novemberben vettem, de úgy tudom, hogy már most szeptemberben lejár a hűségnyilatkozat (két hónappal előbb). Már hónapok óta a Samsung Galaxy S 4-ről álmodozom, de nagyon drága. A hűségnyilatkozat lejártával olcsóbban vehetem meg? Vagy van valami akció, vagy lesz, mondjuk karácsony előtt? Hogy működik ez? Ha beadom a régi telóm, akkor sincs valami engedmény?
Valaki tudna segíteni? Ha igen, nagyon megköszönném!!
További szép napot és jó hétvégét!
Ha lejár a hűségidőt akkor újabb hűségidő vállalásával valamennyire olcsóbb lehet a telefon. Karácsony előtt meg mindig vannak akciók. A régi telefont meg nem szokták visszavenni a szolgáltatók. 8szoktak lenni erre is néha akciók időnként, hogy pár ezer forint kedvezményt kapsz az új készülék árából)
Esetleg el is adhatod a mostani telefonodat és annyival kevesebbet kell hozzátenni majd.
Értem! Nagyon köszönöm az ötletet, az eladás nagyon jó ötlet, lehet, hogy megpróbálkozom vele.
Remélem, sikerül összehozni, mert május óta epekedem utána. Na, mindegy, majd lesz valahogy. :)
Köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!