Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Y S5360 telefon...

Lili43 kérdése:

Samsung Galaxy Y S5360 telefon rootolása? A telefonomon egy szaküzletben megcsinálták a telefonom rootolását.

Figyelt kérdés

A telefonom ezt írja, tárhely info: belső 17% üres, SD kártya 95% üres, SD kártya 2. partíció nem található, rendszer 6% üres, gyorsító 57% üres.

Letöltöttem a link2sd és a superuser programot, de sajnos nem tudok átmásolni az SD kártyára semmit. A link2sd program ezt a hibát írja ki: A Link2sd nem tud root hozzáférést szerezni. Ha van root hozzáférése, kérjük nyomjon az "engedélyez"-re a superuser kérdésnél. Ennek a problémának a megoldásában kérném a segítségeteket.

2014. okt. 29. 07:53
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Sajnos nincsen az ismerőseim között guru. :-(

Viszont letöltöttem egy programot (busybox checker), ami nem éppen jó dolgokat írt ki:

Busybox available: No

Su acces given: No

Su available: No

Busybox path: not found

Su path: not found

Nem tudom, hogy ez mond Neked valamit?

2014. nov. 7. 18:28
 32/33 Wadmalac ***** válasza:

Hát, csak annyit, hogy busybox sincs.

Valahol az első kommentek közt kérdeztem....de szerintem akkor még volt. :)

2014. nov. 10. 08:12
 33/33 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a busybox installer-t és fel is telepítettem, de amikor elindítottam a scripternél a CPU és a zippaling-nél a RUN scriptet mindegyiknél errort írt ki. :-(

Most már tényleg nem tudom, hogy mi lehet a hiba. :-(((

2014. nov. 11. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!