Samsung Galaxy Y S5360 telefon rootolása? A telefonomon egy szaküzletben megcsinálták a telefonom rootolását.
A telefonom ezt írja, tárhely info: belső 17% üres, SD kártya 95% üres, SD kártya 2. partíció nem található, rendszer 6% üres, gyorsító 57% üres.
Letöltöttem a link2sd és a superuser programot, de sajnos nem tudok átmásolni az SD kártyára semmit. A link2sd program ezt a hibát írja ki: A Link2sd nem tud root hozzáférést szerezni. Ha van root hozzáférése, kérjük nyomjon az "engedélyez"-re a superuser kérdésnél. Ennek a problémának a megoldásában kérném a segítségeteket.
Köszi Wadmalac. Az utolsó javaslattal kezdtem. A root tesztelő program ezt írta ki: This device has root access.
Leszedtem a Superuser programot és fel akartam telepíteni egy Supersu-t. Letölteni letöltötte, de telepíteni már nem engedte, mert valami bináris fájlt hiányolt. Ezt is leszedtem és felraktam egy másik Superusert. Ez is letöltődött, de telepíteni ezt sem tudom. Ez azt írja ki, hogy a Superuser binárist (su) frissíteni kell. Rámentem a telepítésre és erre ez a hibaüzenet jelent meg: Hiba történt a Superuser telepítésekor. Kérjük küldje el a hibanaplót a fejlesztőknek. Felajánl még egy recovery telepítési módot, de arra már rá se megyek.
A System App Removert még nem mertem kipróbálni. Igazából 6 programot szeretnék letörölni, mert ezek közül egyiket sem használom(quick office, google csevegő, zenecenter,mcm, műsorújság, samsung apps). Illetve gondolkodom, hogy a Accuweather órát is leszedem, mert nagyon pontatlan.
"Felajánl még egy recovery telepítési módot, de arra már rá se megyek."
Pedig az csak annyi, hogy letöltheted a .zip csomagot és recoveryből telepíthető. Ha tettél már fel recoveryt (CWM, TWR vagy hasonló), akkor abból indítható, úgy, mint egy főzött rom telepítés.
Az az üzenet ("SU binárist frissíteni kell") az ok, amiért nem működik, ezt meg kell tenni. Egyébként annak is mennie kellene via OTA, nem tudom, nálad miért nem megy. Próbáltad úgy, hogy wifin vagy? Mert lehet, hogy csak azért nem történik meg, mert nem tud letölteni, mert nem vagy wifin és a mobilnetes letöltéseid meg le vannak tiltva.
"Elég ha csak simán rámásolom a telefonra pl. a fájlok mappába és onnan telepítem fel?"
Igen, de ez nem .apk, hanem .zip, ezt a recovery tudja telepíteni. Az a "flashelés".
Ahhoz kell egy működőképes recovery, amit még úgy látom, nem tettél fel.
Mindenek előtt szerintem próbáld meg ezt, ez elvileg javítja a SuperSU frissítés hibáját, onnantól működnie kellene a bináris frissítésének simán automatikusan, wifiről is.
Akkor most már nincs root?
:O
Mert elvileg elég lett volna, amit a 16-osban leírtam. Az megjavíja a SuperSU-t és akkor már frissít.
Szia! Megnéztem több tesztelő programmal és nincsen root a telefonon és hiába töltöm le a Superusert a play áruházból elég sok minden inaktív rajta.
A superuser-ben az infonál van kipipálva zölddel az outdated binary notification. Ha jól sejtem ez a binary fájl frissítését kéri. A többi rész inaktív.
Esetleg "szájbarágósan" leírnád nekem hogyan kell a binary fájlt frissíteni? Ezt még megpróbálnám.
Köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!