Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Y S5360 telefon...

Lili43 kérdése:

Samsung Galaxy Y S5360 telefon rootolása? A telefonomon egy szaküzletben megcsinálták a telefonom rootolását.

Figyelt kérdés

A telefonom ezt írja, tárhely info: belső 17% üres, SD kártya 95% üres, SD kártya 2. partíció nem található, rendszer 6% üres, gyorsító 57% üres.

Letöltöttem a link2sd és a superuser programot, de sajnos nem tudok átmásolni az SD kártyára semmit. A link2sd program ezt a hibát írja ki: A Link2sd nem tud root hozzáférést szerezni. Ha van root hozzáférése, kérjük nyomjon az "engedélyez"-re a superuser kérdésnél. Ennek a problémának a megoldásában kérném a segítségeteket.

2014. okt. 29. 07:53
1 2 3 4
 21/33 Wadmalac ***** válasza:

Most nem teljesen vagyok képben, mi a helyzet.

Volt rootod, de már nincs?

Kellene egy gyári visszaállítás, aztán szépen elölről, azzal a módszerrel, ahogy elsőre volt rootod (nem tudom, azóta mit hoztál össze, de először írtad, hogy tesztre kiírta, hogy VAN root). Utána, amit megadtam play-en, SuperSU update fixer-t feltelepíteni, utána a teló újraindításánál ki fogja írni, hogy a binárist frissíteni kell, vagy azonnal lesz frissít most ablakod, vagy a SuperSU-ba bemész és akkor dobja fel. Rányomsz a frissítésre és működnie kell, automatikusan lehúzza wifiról és 1-2 perc alatt frissít.

2014. nov. 6. 07:47
 22/33 A kérdező kommentje:

Szia!

Nincs mégsem a telefonom root. Megnéztem több tesztelő programmal.

A gyári vissza beállítást a legutolsó amit szeretnék megtenni, mert ha ezt meglépem akkor minden elveszik.

Egy ilyen programot találtam: SuperSU. Letöltöttem és amikor elindítottam ezt írja ki: Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni. Ez probléma!

2014. nov. 6. 10:13
 23/33 Wadmalac ***** válasza:

Az a root módszer, amit adtam, akkor nem működött?

[link]

A Towelroot elvileg csak idén tavaszi készülékektől működik, de egy próbát megér.

[link]

A bináris frissítésére a SuperSU-t javító apk-t is linkeltem, ha már a root megvan, az is működni fog.

Itt van kis leírás erre a problémára és letöltő link is a play-hez.

[link]

2014. nov. 6. 10:27
 24/33 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a linkeket, de sajnos én nem tudok angolul.

Amit először küldtél linket a rootoláshoz, akkor sikerült is. Több alkalmazást áttettem az SD kártyára.

Aztán kb. két nap múlva a telefonomom megcsináltam a szoftverfrissítést a samsung kies-en keresztül és onnantól nincs újra root jogosultságom.

Azért kutakodok én is neten, mert erre a SU bináris problémára valahol láttam magyar leírást is, ami ugyanaz, amit belinkeltél nekem angolul.

2014. nov. 6. 13:29
 25/33 Wadmalac ***** válasza:

"Aztán kb. két nap múlva a telefonomom megcsináltam a szoftverfrissítést a samsung kies-en keresztül és onnantól nincs újra root jogosultságom."

De most után a újra megcsinálod ugyanazt és megint lesz. Sonynál is minden rom-frissítésnél elmegy a root.

Az su bin. frissítéshez meg ott a superSU bin frissítését javító google playes alkalmazás linkje.

Nem kell ide semmi különösebb leírás szerintem. :)

2014. nov. 6. 13:32
 26/33 A kérdező kommentje:
A "most" után újra megcsináltam a rootolást és sajnos nem lett rendszergazdai jogom. A javítást megpróbálom. Úgy érzem én is, hogy nem lenne ez a binary javítás olyan bonyolult, csakhát ilyet még sosem csináltam és elsőnek ezért tűnik olyan komplikáltnak.
2014. nov. 6. 15:25
 27/33 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a sok-sok segítséget, de feladom. :-( Újra megcsináltam a rootolást a telefonon, de nem jártam sikerrel. A rootolás után nem telepítette fel a telefonom automatikusan a superuser programot, így én töltöttem le a play-ből. Elindítottam és az infonál azt írja ki, hogy nem találja a su binaryt. :-(

Mivel nem tudok angolul, így a linkelt oldalakat nem tudom lefordítani. :-(

2014. nov. 7. 09:06
 28/33 Wadmalac ***** válasza:
A fene vigye el, így levelezve nagyon bonyolultnak tűnik, pedig ha kezemben lenne, max egy óra és kész. :)
2014. nov. 7. 09:39
 29/33 A kérdező kommentje:

Szerintem sem lenne ez bonyolult. Megpróbáltam más superuser programot feltelepíteni, de az is csak azt írja ki, hogy nincs su bináris. Mindig ezt a hibaüzenetet kapom.:-(

Köszi mégegyszer a segítséget.

2014. nov. 7. 10:41
 30/33 Wadmalac ***** válasza:

Hát így tényleg nincs mit.

Csak találsz a baráti körödben is valami android-mókolós emberkét, aki megcsinálja neked gyorsan.

2014. nov. 7. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!