Samsung galaxy s5 mini vagy Sony xperia z1 compact?
Figyelt kérdés
Kettő közül melyik a jobb vétel? A samsung 58 lenne a sony 43! Ki melyiket venné?,2014. okt. 28. 19:58
11/17 anonim válasza:
Mit számítana? Gyakorlati haszna nem nagyon van. Csak azért van, hogy a sok birkát beetesse, és a szar-de-drága telefont megvegye.
12/17 anonim válasza:
#10 sírok a röhögéstől amikor valaki ilyen hülyeséget ír. Az az újlenyomatolvasó ami két hét után besz*rik? És nagy valószínűséggel a kérdezőnek azért kell az okostelefon, hogy éjjel nappal az újlenyomatolvasóval játszon.
14/17 anonim válasza:
Miért szarna be, hát azért mert samsung. Amik olyan telefonok, Hogy megveszed aztán két hét múlva már viheted is szervízbe.
15/17 anonim válasza:
Ez azért talán túlzás. A galaxy mini, amit négy éve vettem, a családban már három embert kiszolgált, és ha nem is hibátlanul, de működik, pedig rendesen nyúztuk, még egyszer fürdött is egy pár percet az 1,2 méter mély medence alján. Meg úgy általában 1 évet ki kell(ene) bírni minden telefonnak.
16/17 anonim válasza:
Ez névtelen telefonokra nem vonatkozik.
17/17 anonim válasza:
Z1 compactot vegyél mindenféleképp! 3szor próbálkoztam samsunggal, mindet szervízbe hordtam 2-3 havonta! Most is sonym van már 2 éve és 1szer sem volt szervízben! (Sony xperia e telóm van!) SONY SONY SONY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!