Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől lesz jó egy mobil?

Mitől lesz jó egy mobil?

Figyelt kérdés

Talán elég hülyén hangzik a kérdésem elmagyarázom:

Adott egy teló: LG 4X HD

1.5ghz 4 magos proci

1gb ram

Tegra 3

Ez így átlagostól kicsit jobb teló, nem kéne akadnia/ laggolni /szaggania még is megteszi...

Ha most közeljövőben olyan telót fogok venni amihez 2gb ram van nem fog laggolni? vagy az a lényeg hogy minél nagyobb ghz-s legyen a procija?

2014. okt. 26. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Legtobb az operacios rendszertol fugg . pl az Lg amit irtal iOS, WIndows Phone, Blackberry Os el hasitana, ezek a lagolasok mind android betegsegek. Ugyhogy erosebb hardverel sem biztos ,hogy lagolas mentes lesz.

Hatha egyszer kinovi ezt az android , de adig is vegyel Applet vagy Nokiat , ezeknel nincs vagy nagyon ritka a lagg stb...

2014. okt. 26. 20:25
 2/10 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nokián nem bírnám ki azokat a hülye csempéket, iphone 5s meg túl kicsi 4.7" után, 6-os meg nevetségesen drága

Pl sokan ajánlják a Nexus 5 telefont én félnék azt is megvenni mert hiába 2gb ram 2ghz feletti proci LG gyártmány és félek az is szar mint ez

2014. okt. 26. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Androidbol Lg G2 , nexus 5, Xiaomi Mi3-4, Xperi Z1-Z1compact ezek jok.
2014. okt. 26. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Kuloneben nem nehez megszokni a "hulye" csempeket, nekem is elegem volt az Androidbol , ezert valtotam Nokia Lumia 925-re, mostmar az Android kezd fura lenni.
2014. okt. 26. 20:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Lg-ből elég volt ez, több nem kell... samsungot is megszívtam annó a bada-val azt sem veszek, pedig lehet hogy S4-el nem is szívnám meg annyira...

Xiaomi-kon én is filóztam, pont azért is tettem fel a kérdés mivel azokban minden maxos ram/proci és még olcsó is, de akkor hol a hátul ütője

Sony val csak 1 gondom van... mégpedig hogy nincs érintő gomb rajta, de szerintem ezt végén csak el kell fogadnom ahogy elnézem a legújabb telefon felhozatalokat

Z3-at vennék legszívesebben, nagy poén lehet víz alatt videózni

2014. okt. 26. 20:50
 6/10 dirtboy ***** válasza:

a 4x hd-t a jelly beannel elrontották,nem tudom kit kat van e rá hogy te melyik rendszerről mondasz most rossz véleményt.

a felette lévő lg készülékektől nem kell félni,nem fognak szét laggolni,nyugodtan vehetsz G2 őt vagy nexus 5ot.

2014. okt. 26. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Attól, hogy az lg gyártotta meg nagyon jó a nexus.. És mit mondasz a nexus 6ra? A Motorola gyártotta én elvből nem vennékmMotorolat.. DE a nexus telok nagyon jók bivaly erősek bitang ggyorsak leghamarabb kapják meg a frissiteseket.. A nexus 5 nagyon jó telefon én ajánlanám :) következő telefonom valószínű egy nexus lesz de addig elvagyok a galaxy note 3 neoval :) egyébként ez is laggol sőt haverom Z1e is.. Ahogy az első írta ez Android betegség sajnos.. Nem úgy vannak optimalizalva mintpl iOS:/

De attól függ mennyire veszed igénybe.. Előzőtelom note 1 volt.. 1 GB RAM 2x1.4 proci és laggol eléggé.. Ez 2 GB RAM 6 magos proci de még ez is laggol ha igénybe veszem de alig észre vehető..

2014. okt. 26. 20:52
 8/10 A kérdező kommentje:

Jah jelly bean, de m1 úgy hallottam a ics is szar, más romot nem akarok rátenni egyenlőre gari miatt

----------------

+G3 ról is azt hallottam, hogy launcher-e néha újra indulgat

-------------

Nekem a telóban ami fontos:

1. Kinézet

2. Tudás

Én nem tudnám megszokni a csempét XD

2014. okt. 26. 20:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Nexus 6 érdekelt de csak addig amíg meg nem tudtam hogy 6" én max 5.2" telót vennék annál nagyobb túl nagy

5" ideál kb

2014. okt. 26. 21:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Én anno Xperia X8 rol váltottam egyből egy 5.3 colos telora és kB 3 nap volt mire megszoktam.. Nekem nem kéne soha többet 5 col alatti.. KB már egy S4 is kicsi nekem :) imádom pedig soha nem jött be az ilyen nagy telefon
2014. okt. 26. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!