Megéri iPhone 5S-t venni? Mik az előnyei/hátrányai?
Soha nem volt még apple termékem, csak samsung.
A Galaxy S4-em folyamatosan kikapcsol, és gondolkozom, hogy lecserélem.
Megérné? iPhone 5S-t (vagy esetleg 5C-t vennék)
Kíváncsi lennék iPhone tulajdonosok véleményére!
Nem, túlságosan le leszel vele korlátozva.
De ha csak divatolni kell akkor arra jó, másra nem.
Akkor menj be egy MediaMarkt-ba, és hasonlítsd össze egy Z1-2-3-al. (Mert ott ugye meg lehet nézni)
Ha használni is szeretnéd, meg nem akarsz minden játékot megvenni, akkor maradj Androidnál.
Szerintem vannak jobb telefonok olcsóbban mert az Iphone 5S-nél biztos vannak jobbak anyukám egyik barátjának a fiának a haverja vagyok és ő neki is az van de nincs vele megelégedve mert olyan gyengécske...
Van egy olyan telefon hogy Doogee DG800 az a telefon 95 Euró a dx.com-on én megrendeltem netudd mennyire megvagyok elégedve vele. Nem muszáj mindig azt követni ami mindenkinek van kövesd inkább azt ami jó,megbízható és annak a telefonnak a hátulján hátsó érintőpad van. Vegyél mondjuk azt vagy Samsungot sose szerettem az apple termékeket és ez így is marad Remélem segithettem heló.
"nyukám egyik barátjának a fiának a haverja vagyok" :D nemá..:D
amúgy kedves nagy sonyfan, te jónagy tróger vagy, ha azé használsz androidot, mert azon könnyebb fizetős játékokat lopni...:D
fogadni mernék, te szoktad a legjobban verni az asztalt, ha néha kilép a játék, vagy tele van szarva reklámokkal...:D
vajon miért van az, hogy egyre több fejlesztő inkább ingyenessé teszi a játékát, és telenyomja reklámmal? :D talán mert abból legalább van bevétele, ha az ilyen prolik, mint te, inkább lelopják valahonnan, ahelyett, hogy kifizetnék azt a rettenetesen kemény 500-800 Ft-ot...:D
egyébként lecserélni megérné, az árát meg nem éri meg.
ha nem fontos a pénz, akkor természetesen cseréld le, de ha fontos, akkor válassz olcsóbbat, ami nem samsung...nincs bajom a sony-val, de azok is pont annyira otthagynak a p:csában, ha valami gondod van a telóval. iPhone-osok nem szoktak panaszkodni azon, hogy miért nem cserélik ki az egyértelműen garanciába tartozó hibájú telefonjukat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!