Mik az iPhone 5-nek az előnyei és a hátrányai?
Előny: menő és divatos
Hátrány: minden más
Előnyei:őőőőő...mmmmmhhh....van neki olyan?ja,fímbű van.
Hátrány:a létező összes tulajdonsága
Előnyei: stabilabb mint a droid, minőségi, könnyen kezelhető, nem kell alá számitógép erőssegű hardver, hogy fusson rendesen, igényes, letisztult.
Hátrányai: ár, a feketei5 ha nem vigyázól rá könnyen kopik.
Ne halgass a sok irigy, szánalmas droidfanra. Nekem is volt droidom(Note2,n4) és alig vártam, hogy újra Iphonom legyen. 2 jó tanács. Szeptemberben jön az új iphone, azt várd meg, mert lenyomja az árakat.2: a 4s akijelzőn kivűl meg 1-2 dologban van csak alulmaradva az i5től, szerintem 4s-t vegyelmert az árfekvése is kellemesebb. És szerintem a 4s szebb.
Előnyök: hát olyan nincs sajnos
Hátrányok: minden ami előfordulhat a mobilok terén és főleg az hogy közel 200 ezer ft-ért kapsz olyan tudást amit más mobilok ennek töredékéért nyújtanak.
Nekem céges mobil egy I5-ös de sajátnak nem is kellene mert egy Androidos Samsung vagy Sony hülyére verné egy versenyben.(Például olyan alapfunkciót nem tud hogy kép küldés Bluetoothon vagy E-mailben küldöd vagy sehogy és rohadt bosszantó hogy 3G internet nélkül totál behal és használhatatlan a készülék ha nincs 3G-s netkapcsolat max asztali dísznek jó).Ha ingyen adnák akkor sem kellene!!!
irigy vagyok a drága telefonra? Kétlem, a HTC-m 50 euróval többe került, mint az i5
Minőségi? A HTC-m aluminiumból van, gyönyörű
Számitógép-erősségű hardver kell alá? És? Hasonló árkategóriáért számitógép erősségű hardvert kapsz, az akksi pedig ugyanannyit bir
Hülye vagyok, mert bluetooth-on akarok küldeni 200-300 megás file-okat barátaimnak, ahelyett, hogy 3G-n/4G-n tölteném tárhelyre? Kétlem. Bluetooth ingyen van, akár 2-3 GB képet át tudok dobni, net nélkül. 4GB mobilnetem van, de akkor is inkább bluetooth-olok.
Laggol a droid? Talán hasonló kategóriában kéne nézni. 3GS-t Galaxy S-sel, i4-et S2-vel, 4S-t S3-mal, stb... egyből nem laggol. A galaxy mini, és társai valóban fosdroidok, olyat egyszer kaptam cégtől, a HR-es előtt csaptam falhoz, és közöltem, hogy vonja le a fizumból, de vagy csak sim-et adjanak, vagy normális telefont.
Előny:
Rengeteg alkalmazás érhető el rá. (többek között azért, mert 2008 és 2010 között a játékok nagy része nem jelent meg Androidra.)
Ha egy alkalmazás megjelenik iPhone-ra, tuti, hogy menni fog vele, mert nincsenek kompatibilitási problémák. több ezer (tízezer?) féle Androidos telefon van, emiatt ott felmerülhetnek kompatibilitási problémák.
Minőségi anyaghasználat.
Hátrány:
Magas ár.
Vannak korlátai, mint pl. az USB-háttértár hiánya, BT-fájlküldés hiánya, külső forrásból nem lehet telepíteni alkalmazásokat, nem lehet cserélni a kezdőképernyőt.
Ezek nyiván nem mindenkinek okoznak problémát.
Ha meg tudsz barátkozni a rendszer korlátaival, és van rá elég pénzed, akkor érdemes iPhone-t választani.
4 giga mobilnet?:DD Az elég vicces, mert a t-mobilnál is 1 giga a legnagyobb és az is csak 1 hónapja lett bevezetve:D
Szerintem várd meg az új iPhone-t, és majd arra startolj rá, sokkal jobb lesz mint a mostani 5ös, ami sajnos csak a képernyőméretben tér el a 4s-től:\ Egyik ismerősöm most cserélt sima 4-et egy 5ösre és azt mondta hogy semmi változás nincs az ég világon, csak drágább. Jól fontold meg, én a helyedbe várnék vele.
8: csak megjegyzem, hogy amikor otthon laktam, szintén a T-nél 7 GB mobilnetem volt. Félreértés elkerülése érdekében betűvel: hetes.
Tudod, nem csak lakossági ügyfelek, és csomagok léteznek.. de ha a lakossági csomagokat nézzük, ott a RelaxNet XL, ami két éve is 10 gigán felül volt. Szóval ülj le, egyes.
Egyébként annyi eszed igencsak lehetne, hogy ha EURÓT irok az árnál, akkor (ahogy a kilencedik válaszolónak elég könnyen sikerült megértenie) valószinűleg nem magyarországról van szó, mivel ott forint a hivatalos fzetőeszköz.
Egyre több iPhone-nal kapcsolatos fórumot olvasok, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy az iPhone-tulajdonosok 90%-a totál idióta, azt se tudja, hogy mire való a telefonja, csak haverok előtt menőzik vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!