Milyen ha hátrányai vannak egy iPhone 4-nek egy Androidos készülékkel szemben?
"Fell kell törni ahoz hogy más oldalról is játékot vagy alkalmazást szedj le"
Ez az androidra is igaz nem?
Én az egyetlen hátrányának azt tartom,, hogy drágább volt mint a versenytársak.
Szvsz azért nincs is rajta kékfog támogatás file-okra, mert úgy voltak vele, hogy nem elküldeni mms-ben vagy email-ben elég sz@rrágás a telefon árához képest.
én olyan hátrányokat tudnék emliteni(tapasztalatból) hogy az appok sokkal drágábbak mint android os-en sokkal nagyobb memóriát foglalnak, nincs bt fájlküldés(mint a régi sharpokon) csak jailbreakkel tudsz fölrakni idegen forrásból appokat zene csak iTunesről megy föl
viszont szélsebes a gép(persze ezt is meglehet akasztani!sőt...)+ még nagyon drága sajnos... az 1 ik előttem szolonak igaza volt! ennek az áráért már veszel egy csúcs android gépet! ami már esetleg nem is 2 hanem 4 magos procival bír
sajnos a nagy készülékgyártók nem eszmélnek föl! az iPhone nem jó nem tökéletes,de mégis veszik mint a cukrot! hogy miert??? azert mert hatalmas háttér van mögötte! az user személyéhez tudja szabni teljesen!!! pl tokból csak párezer féléből lehet már választani... + még dokkolók stb sztb! az élet minden területére kitudnak alakitani valamit!pl a lakásban! nappali:jvc éjjeliszekrény dokkoló, gyerekszoba:angry birds dokkoló,ujra nappali:apple tv stb stb! és erre nem ébrednek rá a samsungnál,motorolánál meg sehol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!