Ronaldo99 kérdése:
Milyen színű Iphone 5S illik egy fiúhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most fogok vásárolni Iphone 5S készüléket. Nekem fehér színbe tetszik ez a telefon, de anyum és a testvérem azt mondják, hogy lányos. Valójában?
2014. okt. 23. 19:52
11/13 anonim válasza:
Én aranyat vennék...fehér abszolút nem bizus, nekem is az van, de igazából személye válogatja, kihez mi illik..én pl. én nemvennék fekát, nekem az túl komor szín, és furcsa lenne nekem egy fekete telót bámulni...vedd azt, ami tetszik, és sz@rd le mások véleményét
12/13 anonim válasza:
a baratnomnek is fekete teloja van , es fekete tokot vett ra .....
13/13 anonim válasza:
Kit érdekel, ha lányos?:D Ha 200 ezerért veszel egy telefont, akkor legalább olyan színű legyen, ami neked tetszik, te fogod használni.
Nekem space gray van, fekete tokkal, nagyon tetszik így.
Egyáltalán nem lányos egyébként a fehér, és szerintem kifejezetten jól néz ki a home gombnál az arany karika. Nagyon sok lány ismerősömnek van fekete, és fiúknak is fehér, vagy akár arany. Mindegyik jó választás nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!