Egy fiúhoz milyen iPhone 5C illik?
Szerintem a rózsaszín kivételével bármelyik. Amúgy meg azt vedd amelyik tetszik. Én pl. arany 5s-t vetttem, nem érdekel ki mit gondol
F
Hogy hany gigasat az Azon all mennyi adatot akarsz rpakolni. Alapvetoen elvan az ember a 8assal. Szepen rafer majd minden, de lehet hogy te szeretnel filmeket Vinni magaddal mikozben uton vagy Mert az a hepped hogy HDben nezed oket a telefonon akjor nyilvan a nagyobb tarhellyel jobban jarsz. Meg persze vannak meg ilyen peldak sok.
Ha Esetleg nem fontos az ujlenyomat olvaso a telefonra(a C miatt gondolom nem fontos) szerintem egy sima 5 ossel se jarnal rosszul. Eleg eros telefon es arba sok helyen a C alatt van.
hááát mit ne mondjak tényleg nagyon sok :O
nézd meg függetlenül 150 ért apple garisat tudsz venni boltból.... 5S-t meg 180-190 között már van megbízható boltból nagyot hibázol hogy ha ott akarsz kipengetni annyit amennyiből már 5S-t tudsz venni...
de te tudod :)
kérdezz bátran hogy ha kell még valami :)
A hány gigás kérdés az első válaszolónak szólt :D
Az a baj, hogy vidéki vagyok, ezért nem utaznék fel Pestre. De mondjatok már megbízható boltokat, ahol 180-ért 5S-t lehet kapni.
Itt bármelyik bolt megbízható.
Első vagyok, 64Gb-ost vettem, előtte egy 32 gigás 3GS-m volt, az fullon teli volt már a végére.
Most még van 17 gigám szabad :D
Viszont a HD video meg a fényképek rengeteg helyet foglalnak, erre készülj fel ha sokat akarsz fotózni-videózni.
8 gigás modellt szerintem alapból felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!