Az a telefontok, ami jo iphone 5re az illik az 5c-re is, vagy mas az alakjuk?
Figyelt kérdés
Lecci csak olyan irjon aki teljesen biztos benne koszii :))2014. jan. 18. 19:31
1/7 anonim válasza:
Hát nagyjából ugyan azt tudja mind a 2-ö csak a az iphone 5c-nek valamivel másabba procia de én szerintem nem túl észrevehető a különbség ezt kivéve ugyan azt tudja mind a 2-ö na persze a külsejük is ugye más mert az 5c az műanyag és nem fém vagy kristály üveg.
2/7 anonim válasza:
Pont,hogy a procija es ugya altalaban a teljes bele egyezik a
Z 5-nek es az 5c- nek, a kulso mas ,emiatt a tokok nem kompatibilisek
3/7 anonim válasza:
Nem tudom az előzők miért írták a más procit mikor azt kérdezte hogy méretre és kinézetre egyezik-e.
Az 5c vastagabb a sima 5-nél, így nem jó rá a sima 5-re való tok.
4/7 A kérdező kommentje:
Az utolsonak nagyon koszonom a valaszt :)
2014. jan. 19. 18:53
5/7 anonim válasza:
"mind a 2-ö" :D :D :D :D
Egyébként nem jó rá a sima 5 tok
6/7 anonim válasza:
Csak az 5S-re illik az 5 tokja, az 5C-re nem.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, te mit néztetek, nekem 5c-m van, vettem rá 5s tokot, és simán rámegy, csak annyi a feltétele, hogy a hangosító gombnál legyen kivágott.. mert ugye azok nem egyeznek, de amúgy simán rámegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!