IPhone 5S-t megéri lecserélni iPhone 6-ra?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.Nekem nem feltétlenül kell nagyobb kijelző,a kamera miatt cserélném le,és a design miatt.De ha le is cserélném,eldöntöttem hogy majd jövőre iPhone 6S-t biztosan fogok venni(nyári diákmunkából).
Viszont ha nem cserélem le az 5S-t,akkor Apple Watchot vennék majd.
Kérlek titeket,hogy fejtsétek ki indokotokat,a témával kapcsolatba.
2014. okt. 11. 08:40
21/25 anonim válasza:
Hat en egy sorsolason nyertem van benne egy valamilyen kicsi kartya ugy ertve nincs sok perc rajta es ennyi csak internetezni es kamerazni hasznalom gondolkodom hogy eladjam de a velemeny az nagyon tokeletes erintes femes es rendkivul nagy statuszszimbolum.A kamera nem jobb mint mondjuk az 5 de csak azert valtani nem erdemes.
22/25 A kérdező kommentje:
Sorsoláson nem lehet iPhonet nyerni!fotózd le,az ujjaddal mutass 2-t,a telefon jobb oldalán!
2015. jan. 4. 20:18
23/25 Exos válasza:
Hát ez de buta -.- lehet nyerni és nem kell bizonygatni senkinek, hogy van Iphone-ja
24/25 jonathanka válasza:
,hülye vagy az 5 s az ugyan olyan gyors a kamerálya meg teljesen ugyan az! Csak nem 120 fps hanem 240 fps amugy ugyan az anyival másabb a 6 ,hogy nagy ronda és elhajlik szerintem az 5s sokkal jóbb és gyorsabban is kapcsol be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!