Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5-öt érdemes lecserélni...

Iphone 5-öt érdemes lecserélni 5s-re?

Figyelt kérdés

Tudom 64 bit meg dupla vaku meg touch id ,de érdemes ráfizetni 40.000-45.000 forintot ?

Vagy inkább maradjak a sima ötösömnél és várjak másfél évet és váltsak a nemsokára kijövő 6-osra ?

2014. aug. 24. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem ezt iPhone-nál csak neked kell tudni. ami most jó, az elegendő-e neked. más telefonoknál kell megfontolni a váltogatást, mert lehet épp most jó, de fél év múlva el szeretnéd adni, de akkor már csak 30ezerrel olcsóbban tudod csak, iPhone-nál meg azért nem ilyen rossz a helyzet, szóval ha most még megfelel, szerintem simán várhatsz.
2014. aug. 24. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
5-ről 5S-re nem érdemes váltani most. A következő generációra már igen, 2 hónap múlva jelenik meg kb.
2014. aug. 24. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen feleslege váltani. Október végén itt a 6-os, arra érdemes lesz. Nekem 5-öm van most, ismerősöm váltott 5S-re és rájött, kár volt.
2014. aug. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!