IPhone 5S-t megéri lecserélni iPhone 6-ra?
A kérdés adott.Nekem nem feltétlenül kell nagyobb kijelző,a kamera miatt cserélném le,és a design miatt.De ha le is cserélném,eldöntöttem hogy majd jövőre iPhone 6S-t biztosan fogok venni(nyári diákmunkából).
Viszont ha nem cserélem le az 5S-t,akkor Apple Watchot vennék majd.
Kérlek titeket,hogy fejtsétek ki indokotokat,a témával kapcsolatba.
Én nem cserélném, nekem az 5S minden megad amire szükségem van.
Az a pár +funkció nem ér annyit hogy +100.000-150.000-ret adjak ki.
Na meg nekem a méret sem tetszik, nekem a 4col ami "tökéletes". még a 4,7-es amit max használni tudnék (ugyebár a 6os) De a 6plus már tepsi számomra.
De ezt magadnak kell eldönteni, hogy kell-e a nagyobb kijelző,az ujdonságok.
Ha az 5S nemszolgál ki, nem nyujtja az a felhasználói élményt amit te szeretnél, akkor lecserélheted. De ha elégedett vagy vele mint ahogy énis akkor szerintem felesleges.
Ok.akkor csak megerősítettél,hogy ne cseréljem le.akkor 6S-re cserélem majd le,vagy 7-re,mert addigra az 5S az újabb iOS-el nem biztos hogy olyan gyors lesz,mint most.
Viszont Apple Watchot is csak akkor veszek,ha legalább cseppálló,de inkább teljesen vízálló.
Akkor ok:)
Szerintetek iPhone 5s,iPad Air 32gb mellé érdemes lenne venni egy iPod touch 5G-t,csak zenélésre?-iPhonet sokat használom,lemerül kb.2nap alatt
Az még jó is, nekem egy napot hírt. Mondjuk sokat telefonálok.
Amúgy én ipod minit vennék. Mivel csakvzenét akarsz róla hallgatni, kb semmi értelme a touch meg nagy kijelzőnek... 20ért kapsz használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!