Telefonos csalás? SOS help!
Figyelt kérdés
Többször hívott egy idegen külföldi szám, de nem vettem fel mert tudom hogy ha külföldi akkor én is fizetek ha beszélünk. Amin hívott azt a számomat nem használom, tehát ismerőseim nem ezen keresnek. nagyon fura, mert azóta többször is hívogat ugyanez a szám, 13 jegyű ez is gyanús. beírom a számot hátha mást is hívott:+4369981235838. Nincs külföldi ismerősöm sem. Tényleg át akartak verni? Járt még valaki így? Mit csináljak ha állandóan hivogat pedig kinyomom a hívást? Valaki pls. segítsen!2010. jan. 22. 18:55
11/15 anonim válasza:
EGYSZER ÉS MINDENKOR!!!!
Tegyük félre a szolgáltatokat! Ha valaki itthon tartózkodik a magyar szolgáltatói mobiltelefonjával és akármelyik külföldi országból felhívják, akár magyar vagy akár más ország szolgáltatójához tartozó telefonról ( vonalas vagy mobil ) NEM KERÜL PÉNZÉBE! ! !
12/15 anonim válasza:
Hát akkor nézd meg még egyszer! :)
Nem szégyen a tudatlanság, de ha egyszer figyelmeztetnek hogy finoman szólva hülyeségeket beszélsz, alaposabban utánanézhetnél mielőtt ragaszkodsz ehhez a marhasághoz.
Vodafone Passport – *Külföldön* is telefonálj hazai percdíjakkal
...
Magyarországra irányuló hívások esetén 319 Ft (minden megkezdett 10 perc után kiszámlázásra kerül) + a tarifacsomagod Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi percdíjai.
14/15 anonim válasza:
A mobilos csalások kártyás esetben is működnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!