Szerintetek érdemes lenne iphone 5röl 5s-re váltanom?
Az ujlenyomatolvason kivül van valami nagy különbség a kettő között?
Miélött mondnátok hogy várjam meg a 6ot azt nem akarom megvenni mer drága, meg elhajlik vagy mi, meg kiáll a kamera a hátulján.
Semmi értelme, nekem 5S van havernak sima 5.
Multkor mondtam neki h had nézzem már meg, ideadta és ha nemtudtam volna hogy sima 5, azthittem volna hogy az 5S-em nyomkodom :DD nemlehet észrevenni a külömbséget :)
azér azt ne mond h nem vetted észre az 5snek van egy fényes kör a gombja körül XD
a sima 6 meg sokkal kevesebbet tud mind a plus, hihetetlen hogy cseszhették szét az iphonokat ezek a b.z.k akkor nemtom milesz megkell várnom az iphone 7et
2-es vagyok.
Jajj hát alapból észrelehet venni, mivel a home gombon alapbol nincs rajta a négyzet.
De én a menüre gondoltam hogy siman van olyan gyors mint az 5S.
ha csak a menüt kéne néznem akkor, azthinném 5S mivan VAN OLYAN GYORS!!
vágenzi?
5s sokkal fejlettebb, mint az 5. Jobb a kamera (hiába azonos a felbontása, nagyobb az érzékelő, ezért kevésbé zajosodik, képfeldolgozó áramkör is javult, ezért lehet sorozatfelvételt készíteni, illetve "lassított" (120 FPS-es) videót), sokkal erősebb a processzora (utasításkészlete is ARMv7s helyett ARMv8, 64 bites), erősebb a GPU-ja, ami támogatja az iOS8-ban megjelent Metal API-t...
Mindezek ellenére, szerintem nem éri meg váltani, kivéve, ha jó áron jutsz hozzá (megbízható forrásból), és jó áron adsz túl 5-ön. 20-30-nál többet sztem nem ér meg a váltás, és ez is csak amiatt, mert 1 évvel tovább tudod majd használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!