Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes kábeltévéről (TvNetwor...

Érdemes kábeltévéről (TvNetwork) műholdasra (T-Home Sat Tv) váltanom az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Jelenleg a TvNetwork szolgáltatja nekünk a kábeltv-t. Nem rossz, viszont a telefon és az internet a T-Home-tól van, és ezek ügyében szeretnénk változtatni. Szóba jött a lehetőség, hogy a TV is változhatna. Miért? Egyrészt, még nagyobb kedvezmény jár a háromért együtt (bár nem óriási azért:), másrészt a T-Home Sat TV-je önmagában is olcsóbb mint ami most van.

Viszont ez műholdas, a jelenlegi pedig kábel. T-Home kábel nem nagyon jöhet szóba, és egyéb okok miatt is a Sat Tv-nél maradnánk. A kérdés az lenne elsősorban, hogy minőségben nem rosszabb-e jelentősen a Sat Tv, illetve mennyire éri meg vagy nem éri meg váltani? A pénz egy dolog, amiatt nyilván megérné, de engem a minőség és a gondok/bajok érdekelnek, mint pl. beüzemelés, vihar esetén rosszabb jel...

Köszi!

2010. febr. 4. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
A Tv-Network, nálatok nem biztosítja az internetet, és a telefont? Nem javasolnám a Té-Hómot, én már megszívtam velük egyszer, és elég volt kikeveredni belőle. Lényeg, hogy ha ők szolgáltatást nem is nyújtanak, de téged kötbérrel fenyegetnek... Jobb, és olcsóbb a Tv-Network szerintem, ha egyszerre kötsz internetet, és TV-t.
2010. febr. 4. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Azóta megtörtént a váltás, és az utóbbi évek tapasztalatai a következők:

- Nem rossz a képminőség kicsit sem, összehasonlítani nem tudom most az előzővel. Nyilván lehetne jobb, de teljesen korrekt. (+)

- Vihar esetén túl gyakran gyenge a vételi jel, vagy egyáltalán nincs adás. (-)

- A T-Home-os kedvezménnyel sokkal kevesebbet fizetünk a három szolgáltatásért. (+)

- A beüzemeléssel és egyéb járulékos feladatokkal nem akadt semmilyen gondunk. (+)

- A T-Home nem szemétkedett egyáltalán, korrektek voltak, persze lehetne jobb is, de régen több gond volt öszességében. (+)

Szóval megérte.

2014. nov. 10. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, és sokkal több csatornánk van! (+)
2014. nov. 10. 12:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!