Milyen telefont vegyek 50 000 Ft-ig?
Van most egy 8 éves Sony Ericsson K750 i mobiltelefon. Az első perctől kezdve nagyon szeretem. Vagy 4 éve a kamerája már nem működik, de ez nem volt túl nagy baj. Előnyt jelentett hogy az akkumulátora normál használat mellett 6 és 7 nap között bírta. És volt egy olyan funkciója ha lehúztam a kameravédő hátsó elemet és hosszan nyomtam a csillag gombot volt egy vakú fény rajta amit elemlámpaként használtam.
Tehát szeretnék most olyan telefont vásárolni aminek elég jó bírja az akkumulátorja és van egy olyan funkciója ami elemlámpaként is használható mint a régi Sony Ericssonon volt.
Milyen telefont ajánlanátok?
Én a Samsung S3 minin gondolkozok. Az tudná ezeket a funkciókat?
+1-ezem a Xiaomi Redmi 1s-t, szerintem hasonló áron talán a legjobb, pár hete én is ilyet használok, nagyon elégedett vagyok vele.
Amúgy ha 1-2 napnál nagyobb akku üzemidőt vársz akkor buta telefonok között keress.
"10-es, igazi tömegember és rabszolga vagy. Az android, wp, meg ios a lúzerek op rendszere."
a "lúzereknek" lesznek applikációi, neked nem...
15, a LÚZEREKNEK vannak applikációi, az okos ember kimarad ezekből. Max. csak a legfontosabbak vannak fenn, mint fb, zene store, böngésző, meg térkép. Vagy ha szeretnéd, hogy pár év múlva azt is kiadja majd a google, hogy hány kalóriát reggeliztél, akkor csináld csak.
16, pontosan! Symbian-on is elérhető az összes fontosabb dolog, nem beszélve, hogy igazából egy böngésző, és elérsz mindent, felesleges az app.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!