Devil Storm kérdése:
Milyen Sony Xperia telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a sony xperia telok és az a gondom hogy HD kijelzövel rendelkező jó (min 8mp) kameréval rendelkező ijen telokat már nem gyártanak olyan 50-70ezer forint között.2012ben még gyártottak ijenek manapság nem.Mart kinéztem én a Sony xperia S,Iont meg még mást is csak már nem árulják öket.LÉCI TUDNÁTOK AJÁLLANI A MAIAK KÖSZÜL HD 1GB RAM MIN 8MP KAMERA ÉS 4MAGOS MIN 1.5GHC TELOT KÖSZI.2014. szept. 18. 17:04
1/9 anonim válasza:
iPhone 5C olcsóbb, jobban megéri .d'
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de iPhone-t nem akarok venni az abaj hogy a Zaz drága az SP meg csak 2 magos még havan javaslatotok léci osszátok meg velem is köszi
2014. szept. 18. 17:46
5/9 anonim válasza:
Ne csak a magok számát nézd!!!!
Ok hogy az sp-ben két mag van de két nagyon erős mag. Többet ér mint négy gyengébb mag. Ez erősebb mint az LG g3 mini vagy s4 mini vagy
7/9 anonim válasza:
És erősebb az xperia m2-nél is
8/9 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz akkor M2 most vettem kedden t mobil nézz ott szét a neten szuper telő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!