Van most egy 8 éves Sony Ericsson K750 i mobiltelefon. Az első perctől kezdve nagyon szeretem. Vagy 4 éve a kamerája már nem működik, de ez nem volt túl nagy baj. Előnyt jelentett hogy az akkumulátora normál használat mellett 6 és 7 nap között bírta. És volt egy olyan funkciója ha lehúztam a kameravédő hátsó elemet és hosszan nyomtam a csillag gombot volt egy vakú fény rajta amit elemlámpaként használtam.
Tehát szeretnék most olyan telefont vásárolni aminek elég jó bírja az akkumulátorja és van egy olyan funkciója ami elemlámpaként is használható mint a régi Sony Ericssonon volt.
Milyen telefont ajánlanátok?
Én a Samsung S3 minin gondolkozok. Az tudná ezeket a funkciókat?
Én is Nokiát ajánlok, de olyat, amit még a Nokia fejlesztett, nem a Microsoft. Symbian rendszerrel, ezzel nem esel bele a gagyi iOS, Android, Windows Phone társadalomba.
2014. szept. 21. 21:53
3/17 anonim válasza:
Én meg pont, hogy a mostani Lumiákat ajánlom, Symbiannak már rég lehúzták a rolót, support zéró.
2014. szept. 21. 21:56
4/17 anonim válasza:
Lehetõleg Anna, Belle, vagy Carla op rendszerrel.
2014. szept. 21. 21:56
5/17 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez, én is a Nokiát ajánlom és nyugodtan vehetsz Windows Phone 8/8.1-est is. Nekem Lumia 1020-am van 8.1-el és eddig nem csalódtam benne.
2014. szept. 21. 21:57
6/17 anonim válasza:
3-as: Aztán maradsz a Microsoft rabszolgája. Mindenképp egy olyan teló a biztonságos, ami nem kapcsolódik vezetõ versengõ multihoz.
2014. szept. 21. 21:59
7/17 anonim válasza:
Illetve én még a Symbian mellett a Firefox Phone-t ajánlom. Vagy egy üres Nokia Lumiát alapnak, aztán megvárod, amíg a Tizen kihozza az op rendszerét, és azt pakolsz Lumiára, persze ha felmegy.
2014. szept. 21. 22:02
8/17 anonim válasza:
Bármelyik telefont lehet zseblámpának használni aminél ledes fotófény van.
A Lumiák tényleg nem rosszak, android fronton meg a Xiaomi redmi 1s ami nagyon jó ilyen árban.
2014. szept. 21. 22:09
9/17 anonim válasza:
xxl gsm szürkeimportos cuccokat árul, nem ajánlom
2014. szept. 21. 22:13
10/17 anonim válasza:
7-es te nagyon buta vagy.
A Symbian egy gagyi korlátolt halott rendszer.
Firefox OS meg csak gagyi telón van de azon se ér kanyit se.
Android vagy WP az ajánlott, mert azokra vannak programok is rendesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!