Szerintetek frissítem iPhone 4S telefonomat iOS 7-ről iOS 8-ra? Nem fog belassulni? Illetve mennyi plusz helyet vesz el az új rendszer?
Bogarat tettek a fülembe. Olvastam valahol, hogy valószínű, nem igazán fogja bírni a 4S az iOS 8-at, azért adják ki rá, hogy cseréljük le újabbra. Nem tudom, mennyire volt ez az elmélet szakszerű.
Légyszi, csak az válaszoljon, aki tényleg ért is hozzá, nem csak tippelget vagy "úgy gondolja, hogy...".
Köszi előre is!
Mi vettünk áprilisban ipad4-et még iOS6-tal és sokáig nem frissítettük. Végül mivel sok app nem volt elérhető a 6-os rendszerre mégis feltettük a 7-est. Némi lassulás volt sajnos. Ez nyilván így lesz a 8-sal is.
Itt van egy videó róla
És azt tudjátok, mennyi helyet foglal? Mert sajna csak 8 gigás a készülékem. Bár sok cuccom nincs rajta, a képeket/videókat folyamatosan mentem gépre, zenét mp4-en hallgatok.
Tehát ami nálam helyet foglal az néhány app (pl. Facebook, Instagram, Viber, ilyesmik), illetve a mail.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!