Iphone 4s 8Gb . Elég-e ez a 8gb? Vagy csak maga a rendszer 4 gb-ot foglal és szabad hely még 4 gb?
Tudod, a 16 vagy a 32 gigabájt mindig több, de egy átlag ember kellő alázattal simán megél 8 gigán.
Talán még sok is.
Sőt, ha nem iphoe rendszert veszel, hanem vmi rendes bővíthetőt, akkor nem is fogsz többet agyalni ilyen kéreken.
Nekem épp tegnap mondta egy iPhone fun, hogy a 8 giga xarra se elég. 3-4 giga a rendszer, felraksz egy két appot, meg mondjuk egy navigációt (~2Gb) és huss volt nincs tárhelyed. A T-Com pont ezért szórja most bagóért a 8Gb-os iPhone 4S-t mert ekkora tárhellyel a kutyának nem kell, szinte eladhatatlan, ígyhát akciózzák.
Ezt mint kívülálló írtam le...
használatfüggő, csak én azt mondanám, hogy 80ezer Ft-ért venni egy olyan telefont, amit alig használ ki az ember, mert egyszerűen nincs arra hely, hogy próbálgasson, az igazi pénzkidobás. főleg, hogy van egy jobb alternatíva.
veszel egy minimum 16 gigásat használtan 50ezerért, és tegyük fel, kicsit gyenge az akksija, elmész iSamurai-ba, 10 perc alatt kicserélik, és akció nélkül 7ezerbe kerül. vagy ha nem is az akksi, hanem mondjuk a power gomb romlik el, azt is 5ezer Ft-ért kicserélik, és még mindig nem tartunk 80ezernél, mégis több helyed van a telefonon.
sőt, ha egy olyat fogsz ki, aminek semmi hibája nincs, viszont zavar, hogy nem garis, akkor tudsz 25ezer Ft-ért +1 év garit lehet hozzá rendelni. és még mindig csak 75ezer Ft-nál tartunk. szóval így lehet mérlegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!