Az alábbiak közül, (a többi lent) melyik telefon a legjobb?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a minél jobb és hangosabb zenelejászó, a gyors érintőképernyő, design (ne legyen nagyon vastag) fényképező, kijelző minősége. Ezek alapján LG gt500, Lg gd510 pop, samsung beat dj (m7600). HA valkinek az egyikről is van tapsztalata az is írjon létszives!2010. jan. 19. 17:11
11/12 anonim válasza:
Kedves utolsó! Neked van ilyen telefonod? :) esetleg mondanál pár szót róla? Én ezt tervezek venni, de még nem hallottam tulajdonos tapasztalatát. :)
Kérdezőnek: Most fog kijönni a Nokia 5230 :D Ez az egyik legolcsóbb érintőképernyős telefon, ami okos is :D (ezt írták róla)
12/12 A kérdező kommentje:
És az Lg-arena? az milyen?
2010. jan. 21. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!