Az alábbiak közül, (a többi lent) melyik telefon a legjobb?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a minél jobb és hangosabb zenelejászó, a gyors érintőképernyő, design (ne legyen nagyon vastag) fényképező, kijelző minősége. Ezek alapján LG gt500, Lg gd510 pop, samsung beat dj (m7600). HA valkinek az egyikről is van tapsztalata az is írjon létszives!2010. jan. 19. 17:11
2/12 A kérdező kommentje:
Kösszi! Télleg k*rva sokat segítettél!
2010. jan. 19. 19:07
3/12 anonim válasza:
szia! szerintem nézd meg a samsung s8300-át, nagyon szép kis telefon :D agybadugós fülessel^^
4/12 A kérdező kommentje:
Megnézem! kösszi! :)
2010. jan. 19. 21:04
5/12 A kérdező kommentje:
Sajna nekem az jelenleg túl drága! :(
2010. jan. 19. 21:08
6/12 anonim válasza:
hát tapasztalatom sajnos nincs,de mindenképp samsung m7600.(:
7/12 anonim válasza:
szia, először is ne haragudj,de nekem is nagyon bántja a szememet ez a "létszives", "légy szíves"-nek írják. és a kérdésedre válazst adva,nekem lg gt 500-as telom van,és teljesen jól funkcionál:)a hangminősége sztem teljesen megfelelő,érintőképernyője is gyors, design háár,erre sztem ha rákeresel,akkor tuti h találsz adatot róla h hhány mm-es.des zerintem szép:)
8/12 A kérdező kommentje:
Kb 10 helyesírási hibát vétettél a válaszodban. Nekem is az bántja a szemem. :P
2010. jan. 21. 16:04
9/12 anonim válasza:
tudtam, hogy írni fogod, miután elküldtem:P egyébként sztem ezek elütési hibák,és nem egyenlőek azzal ha vki leír egy ilyet, h létszives:D mindegy,már sok erre a témára ennyit szentelni,és azért is szóltam, hogy a jövőben odafigyelj erre a szóra,ha esetleg nem tudnád,hogy nem helyes úgy;)én meg majd az enyéimre:P:D
10/12 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom a samsung s8300-t nagyon jó.Agybadugós fülessel,érintőképernyővel mégis könnyű kezelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!