Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPad mini, vagy iPad 2?

IPad mini, vagy iPad 2?

Figyelt kérdés

2014. aug. 28. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy különbség van közte, a mérete. Kb ennyi.
2014. aug. 28. 21:56
 2/8 anonim válasza:
ipad mini.. sokkal konnyebb es praktikusabb:)
2014. aug. 28. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem van ipad2 és mini is

sokat használom ágyban fekve, az ipad2-t kényelmesebb mint a minit, a minit a gyerek használja, neki való

2014. aug. 28. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
ipad mini retina.
2014. aug. 28. 22:21
 5/8 anonim válasza:
Csak a méretben különböznek..De ma már nem érdemes egyiket se venni.Én ipad mini retinát vennék a helyedben. ;) csak ugye arra sincs mindenkinek kidobnivaló pénze, ahogy nekem sem..
2014. aug. 29. 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Már mindkettő "elavult". Ha csak ez a kettő lehetséges, akkor a méret alapján döntsd el.

Ahogy írták, egy iPad Mini Retina sokkal jobb, igaz, drágább is.

2014. aug. 29. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:

sztem egyik se, ez nem vicc, lassan lejár az idejük most ipad mini még kap frissítést következőt már az sem kapja meg valószínűleg, és ha eddigiek alaján gondolkodunk eléggé be fog lassulni ios8-cal, inkább gyűjts még egy kicsit egy jobbra vagy várj hátha lejjeb megy az áruk

hardverük elég gyenge a mai viszonylatban és ha az optimalizáció se lesz meg akkor az élmény oda

2014. szept. 4. 16:39
 8/8 anonim válasza:
iPad mini szerintem praktikusabb
2014. szept. 6. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!