IPad mini vagy Samsung galaxy tab 4 7. 0?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 19:52
1/4 anonim válasza:
Mindenképp iPad mini! Az iPadak sokkal jobbak mert nincs velük semmi baj nem lassulnak le és nem fagynak le! Nekem is iPadom van már 2 éva használom és semmi baj nincs,vele. Szóval ha tabletet szeretnél veni mindenkeppen iPadot válaszz :) nagyon szép a kijelzője is és az App store-ban is sokkal jobb alkalmazások vannak mint az androidon . Ipad a legjobb választás :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ.
2014. aug. 25. 22:32
3/4 anonim válasza:
Ez csak egy apple fan homár
1.Igaz hogy tab 4 egy nagy sz@r de van egy csomó jó androidos tablet és androidon sokkal több alkalmazás van
2.Ipad mini egy gyenge sz@r 512 mb ram , ocsm.ány kijelző , nem bővíthető , gyenge hardver
4/4 anonim válasza:
Bocsánat én nem vagy egy apple fan homár csak segíteni akartam neki. Mindenkinek mást tetszik ezekszerint neked nem tetszik az iPad. Szerintem is jó az android és sokkal több alkalmazás van de szerintem az iPad jobban megéri és igaz hogy nem bővíthető de lehet venni 32Gb-os ipadot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!