IPhone 4S vagy iPad mini?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy más kategória, és nehezen hasonlíthatóak össze, de érdekelne, hogy ti melyiket választanátok.2014. aug. 26. 20:10
1/4 anonim válasza:
Ha van jó telefonod akkor ipad mini, de ha már rossz akkor mindenképp egy i4s. A kettő közül is az i4s-t választanám
2/4 anonim válasza:
Ipad miniből melyik? Ha retinás, akkor egyértelműen az (és egy olcsóbb okostelefon) szerintem. Legalábbis én sokkal jobban kihazsnálom az iPad-em, mint a telefonom, amiből épp ezért nem is vettem túl erőset.
3/4 anonim válasza:
Hát sztem ipad mer nekem is van van es sokkal tobbet hasznalom mint az okostelefonomat
4/4 anonim válasza:
sztem egyik se, most jár le az idejük, valószinűleg a most jövő ios8 lsz az utolsó frissítés rájuk amitől lehet ve is lassulnak kicsit, sztem inkább spóroljj még egy kicsit és vagyél egy újabb iPad-et iPhone-t
ha nem sikerült meggyőzzelek akk sztem iPhone mert gyengébb kjelzőfelbontás ugyanazon hardveren és szebb kép,hordozhatóbb, (bár ha ezt egy éve vagy régebben kérdezed iPadet mondtam volna most előretekntésből iPhone)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!