Milyen okostelefont tudnátok ajánlani 30 000 Ft alatt?
# 7
Nah, remélem majd valami olyan szutyok kínai szart veszel, h majd 2 hét után bedöglik, azt viheted minden héten szervizbe. Próbálom a jó telefont rád beszélni, erre elküldesz az anyámba. Szakadj meg te szerencsétlen. :)
szdavid15
figyelj, azért vagyok modortalan, mert nem igaz, hogy nem, lehet elolvasni a kérdést és nem offolni, minden egyes hasonló témájú kérdésnél ez megy
valóban elnéztem igazad van, 29990 a xperia M de csak dominó feltöltő kártyával 35% akcióban hallod én még mindig nem tudom hol a fenében látjátok azt a 28-as árt
A kérdésem nem volt modortalan, akkor a válaszokban miért ne várhattam volna kedvességet ? Éppen nekem lenne jogom modortalannak lenni ilyen válaszok után (tudom hogy az iphone-t is kínában szerelik össze) auchanban meg tescoban is vannak márkás telefonok már ne haragudj
Igen találtam lumiát 22-ért csak magyar nyelv nélkül, nem nekem lesz, úgyhogy ez kiesik
ez a htc valóban jónak néz ki, csak egy gond van vele, most nem kapható, más webshopban meg egy 10-essel drágább, nem tudom hogy a t-mobile mit hisz, hogy ennyiért árulja
utolsó, figyelj, ha nem tudod elolvasni a kérdést akkor csak én tudlak sajnálni, képzeld el vannak olyan márkátlan telefonok is amik többet bírnak két hétnél, van olyan ismerősöm is akinek már 2 éve van és semmi baja vele. Most azért mert nem iphone-t vesz miért kell lebaszni a másikat ? Mivel nem nekem lesz a telefon csak annyi lenne a lényeg, hogy gyorsan működjön meg hogy működjön, játszás nem lesz rajta meg ilyenek. Meg olyan nem létezik, hogy egy telefon fogja magát és nem működik, azt vagy leejtetted vagy gyári hibásat kaptál.
Látod, lehet normális modorban is válaszolni!
Szerintem max. 1-2 hetet szokták megváratni az embert a következő készletig, érdemes lehet megvárni, ha nem vettél még!
A nem magyar nyelvű Lumiát pedig ha eredeti WP 8. van rajta akkor át lehet állítani magyar nyelvre (elméletileg). Mondjuk még nem próbáltam, de ha a gyári beállításokat visszaállítod, ezer nyelv közül lehet választani és biztos van benne magyar.
Szadi15
HTC desire 310
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem véletlen volt az 25000 csak csalogatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!