Kezdésnek olcsó okostelefont tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
8 éves kislányomnak lenne ajándékba. Megérdemli, ez nem vitás, kitűnő tanuló, ösztöndíjas. Ő nem igazán tud sehol netezni, és ez lenne az első telefonja is.
Szerintetek melyik az, amelyik megéri az árát? samsung galaxy pocket neo-t néztem neki vagy a huawei ascend Y210-est, de az Alcatel OT-410D Tpop is szóbajöhetne.
Szerintetek? Vagy rossz az irány?
2014. jún. 18. 11:05
1/8 anonim válasza:
Nokia Lumia 520 szerintem jó választás lenne.
2/8 anonim válasza:
Doogee DG110
Doogee DG100
Jiayu F1
Doogee DG300
4/8 anonim válasza:
8 éves kislánynak szerintem nem jó 5let ilyet venni, de ez csak személyes vélemény :/
5/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nem vitatkozom, de mindenképp kap egy ilyen telefont. A saját ösztöndíjából veszi meg magának, csak az én nevemen lesz. Megérdemli, sőt sokkal többet is megérdemelne, mert igazán jól teljesít. Melyik másik 8 éves mosogatna otthon, segítene főzni, pedig ez nem az ő dolga, mégis akarja csinálni, pedig játszhatna is akár...emellett kitűnő tanuló, a viselkedése kifogástalan...
2014. jún. 23. 10:15
7/8 anonim válasza:
Egyik kínai sem jobb a Lumiánál. Az biztos fog tetszeni a lányodnak, mert színes a menüje.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jún. 23. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!