2/6 anonim válasza:
Azon a pénzen új telefont nem fogsz kapni,vagy szart.Használtan se kapsz valami igen jókat.
3/6 A kérdező kommentje:
Első okostelefonnak szánnám.Szóval nem kell hogy egy erőmű legyen.Csak valamien szinten használható
2014. jún. 22. 18:08
4/6 anonim válasza:
A legolcsóbb használható okosteló ami normális működésre képes az Lumia 520.Ez alatt mind vagy hulladék,vagy használhatatlan vagy valami olyan kínja van ami után soha többet nem akarsz okostelót.
5/6 anonim válasza:
Valoban, ha OKOStelefont akarsz, minimum 40e-t ra kell szanni. A tobbivel csak sz*pni fogsz.
Lumia 520-ast csak ajanlani tudom. Power user voltam, vagyok, es teljesen elegedett vagyok a telefonnal!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 23. 05:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!