Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Dony z2 tényleg vízálló?

Dony z2 tényleg vízálló?

Figyelt kérdés
vettem sony z2-tőt..beletehetem vízbe? komolyan vízálló? mi van a hangszóróval és az fülhallgató helyével? oda nem megy bele a víz?
2014. aug. 23. 16:45
 1/5 A kérdező kommentje:
sony* :-D
2014. aug. 23. 16:50
 2/5 dirtboy ***** válasza:

elviekben igen,de feleslegesen semmi értelme vízbe rakosgatni,ha baja lesz akkor cumi van szóval nem nagyon éri meg kockáztatni

a reklámok meg csak parasztvakítás,egyáltalán nem arra van hogy mindig vízbe hordjuk meg vízalatti fotó stb ez csak reklám.

a vízállóság arra jó hogy ha netán szarrá áznál ne legyen baja a telónak.

2014. aug. 23. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:

A hangszóró külön szigetelést kapott, ahogyan a jack dugó is. A hangszórónak pont ezért van picit érdekesebb hangja.

Egyébként változó az is, h kinek ázik be, kinek nem. Elvileg tényleg vízálló, hisz van egy elég jó IP védelme. Igazából gyakorlatilag is az, ha éppen nem illesztési hibás a készüléked. Ha minden a helyén van, és hibátlan készüléket kaptál, akkor a fenti válaszolót meg tudom cáfolni, mert ebben az esetben igenis úszhatsz vele, viheted a Balatontól kezdve a tengerig, mindenhová. Csak ugye kérdés, h neked hibátlan e minden?? Már pedig erre nem jössz rá magadtól, csak ha víz alá nyomod.

Ha mázlid van, jó a készülék, és nyugodtan használhatod víz alatt. Ellenben vége a telódnak, jobb esetben csak a kamera lencse párásodik be, és oda a garinak is

2014. aug. 23. 17:42
 4/5 Clairvoyant ***** válasza:

Egyszer valaki megválaszolhatná a kérdést, hogy miért akarja mindenki vízbe tenni a telefonját, csak azért, már rá van írva hogy bizonyos körülmények között adott mértékben vízálló... esküszöm, sokan, ha egy fémpálcára rá lenne írva hogy konnektorba dugható, kipróbálnák.

Az előttem válaszoló majdnem mindent leírt, hozzátéve, hogy bizonyos eseteknél, ha beázik, még garanciális maradhat a telefon. A gyári hibák pl. ide tartoznak, de ha te felejted el ráhajtani a jackre a védőt, akkor szó szerint elúszik... ezt szervizben fél perc alatt megállapítható, nem nagyon tudod átverni a rendszert.

2014. aug. 24. 01:28
 5/5 dirtboy ***** válasza:

/Egyszer valaki megválaszolhatná a kérdést, hogy miért akarja mindenki vízbe tenni a telefonját/

fent írtam a választ

azért mert úgy reklámozzák és a média bele tukmálja a fiatalokba hogy ezt vinni kell a strandra a vízbe meg minden vizes szar helyre mert akkor leszel menő ha ott is van nálad teló.

pedig annyira nem is vízállóak ezek a vízálló telók mert ha ez lenne a cél akkor nem ilyen ócska 1,5méter/fél órás vagy milyen vízzárás lenne rajtuk hanem mint pl az órákon is van hogy 100méter mélyre is viheted mert 10bar ig vízálló.

ha úgy reklámoznák hogy esőben sem kell félteni a telót akkor annak nem lenne akkora sikere,nem ülne a tv néző és gondolná magában hogy hű ez kell nekem.

így strand meg vízalatti fotózás meg ami csak létezik kitalálnak és úgy reklámozzák.

ennyi a történet

2014. aug. 24. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!