Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri most Iphone 4S-t (8GB)...

Megéri most Iphone 4S-t (8GB) vásárolni?

Figyelt kérdés

A T-mobile-nál szeretnék újonnan egy Iphone 4S-t vásárolni 80 000 Ft-ért. Szívesen vennék 5C-t is,de feleslegesnek tartok több mint 200 000 Ft-ot kiadni egy telefonért,amit lehet nem használnék ki teljesen. Viszont azt hallottam,hogy hamarosan megjelenik az új Iphone 6 és emiatt lehet olcsóbb lenne a többi Apple készülék.

Mit gondoltok,vegyem meg most vagy várjak?

(Bár a szeptemberi megjelenést lehet,hogy nem Magyarországra hirdetik..szóval nem tudom...)

2014. aug. 22. 08:56
 1/8 kiraly6 válasza:
Szia! Én is ugyanezen gondolkozom lévén hogy a mostani szarakodik. Nézegettem bemutatókat és én ara jutottam hogy várok. 1 hónap nem hosszú idő de mégis kiderül mennyi lesz az annyi. Várjál, ez biztos ha nem létfontosságú. Abban bízok hogy esetleg az újakat nem árazzák túl és így a többit lejjebb nyomja. üdv, terorpista
2014. aug. 22. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
és miért gondolod azt, hogy egy most használtan, 3-4 hónaposan 45ezret érő telefont 80ezerért megéri megvenni...mert a 8 gigás 4S-ek akörül vannak, amik eladhatóak...ne vedd meg...jobban jár az ember, ha vesz egy 16 vagy 32 gigás használtat 50ezerért, és ha esetleg hibás, akkor elviszed, és megcsináltatod(mondjuk akksicsere pl)...akkor is csak max 60ezernél tartassz...a gari meg keveset jelent, mert a legtöbb gond úgy is a gari letelte után jelentkezik bármilyen telefonnál...a 4S-ekről meg nem tudok gyári hibát, ami miatt érdemes lenne egy jóval drágább, de új 8 gigásat venni(amiből amúgy is csak 5 gigát használhatsz...).
2014. aug. 22. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
megéri a 4s, a legjobb ha a szolgáltatónál veszed és kötsz rá biztosítást, 1 évig nyugodt lehetsz a telefonoddal kapcsolatban
2014. aug. 22. 10:23
 4/8 anonim ***** válasza:
A legnagyobb hülyeségek egyike: szolgáltatónál mobilt venni
2014. aug. 22. 10:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Elektronikus eszközöket nem vásárolok használtan.

Miért nem éri meg szolgáltatóknál telefont vásárolni?

Szerintetek jobban megéri várni,hogy lejjebb menjen az Iphone 5c vagy 5s ára? Vagy az nagyon sokára fog lemenni?

2014. aug. 22. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:

az 5s valószínű megszűnik, az 5c lesz a 4s helyett

és a 2 új i6

2014. aug. 22. 19:02
 7/8 kiraly6 válasza:
Szerintem megéri várni!! Biztos vagyok benne hogy lejjebb fognak menni az áruk, akár szolgáltatónál akár függetlenül. Használtan szerintem sem szabad elektronikai kütyüt venni, jártam már így rosszul.
2014. aug. 24. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
ha a használt nem megy, akkor viszont nem a legolcsóbb iPhone-t kell venni. szerintem is a mostaniakból csak a 8 gigás 5C fog megmaradni, ami gondolom lesz újonnan 140ezer, és akkor nesze, vedd meg annyiért, amikor használtan meg 90ért fogják adni. hamarabb vezetik ki a telefonokat, mint hogy megvárják, hogy lejjebb kelljen vinni az árukat gyártótól függetlenül.
2014. aug. 24. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!