Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Ipad Air-t vagy Minit...

Megéri Ipad Air-t vagy Minit vásárolni?

Figyelt kérdés
Van egy jó gépem és egy Iphone 5-öm. Sokszor viszont nincs kedvem ide ülni a géphez, de a telefon meg kicsit kicsi az olvasáshoz, sokat netezek ugyanis. Sokat gondolkodtam, hogy laptop vagy Ipad, szerintem jobban megéri a tablet ha már van egy nagyon jó gépem, s ha utazom akkor utazás közben is jobban elfér az embernél egy tablet. Nézegettem az árakat. Air-t 110-ért tudnék szerezni, sima minit 60 ezerért, mini retinát 90-ért. Melyik éri meg a legjobban? Sima mini elég korrekt árban van már, csak a kijelzője gyenge és a hardvere se mai darab...

2014. júl. 5. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
a mini szerintem kicsi. egyébként nekem iPad 2 van, és akitől annó vettem, azt mondta, hogy az ő véleménye szerint a mini egy kicsit lomhább volt, pedig hát elvileg ugyanaz a hardver elviekben. egyébként nálam full kiváltotta a telefont itthon, utazgatni mondjuk nem viszem az iPad-et, amúgyis csak wifis. én is azért választottam ezt, mert anno volt laptopom, de az meg túl sok volt ilyen másodlagos cuccnak, iPad bőven kiszolgál, ha nincs kedvem az asztali gépet bekapcsolni. visszatérve szóval szerintem mindenképp a mini2-t, vagy Air-t vegyél, méretet meg nézd meg mondjuk egy Media Markt-ban, képen nagyobbnak tűnnek a minik mint élőben.
2014. júl. 5. 22:38
 2/2 Nem Tomka válasza:
Igen, igényeid szerint vedd, az ára is attól függ, van 275 000-ért, és 150 000-ért is
2014. júl. 28. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!