Iphone 5S-t szeretnék vásárolni decemberbe, megéri akkor?
Szóval az a kérdés, hogy ugye bár most 220.000 FT, viszont szeptemberbe jön ki az Iphone 6 és hogy mennyivel fog lejjebb menni az ára így decemberre körülbelül? Mivel a 4S-t már lehet kapni 90.000 körül, csak hát nem hiszem hogy egyből annyit fog esni az ára :D
A kérdés adott, szerintetek hogyan fog alakulni?
Köszi előre is!
220 ezret egy telefon sem ér meg, bár mindenki döntse el magának, hogy mennyit nem sajnál telefonra költeni.
Egyébként meg már most is kapható 160k-tól, nem értem miért akarnál 220-ért venni, az más kérdés, hogy lehet a legolcsóbb boltok nem megbízhatók, de 180k-ért már megbízható helyről is meg tudod venni.
Ára valószínűleg nem sokat fog esni, hisz ha megnézzük az iPhone 5 mennyibe kerül újonnan, még mindig nagyon drága.
Mondjuk iPhone 5 árához hasonlítani nem jó, hisz már nem gyártják, így drágábban tudják adni.
iPhone 5C van vele egy szinten, ami azért csak olcsóbb, mint az iPhone 5.
A lényeg változatlan, esni fog az ára, de túl sokat azért nem.
Én is kártyafüggetlen árat írtam, csak nem a legdrágább boltot néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!