Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5S-t szeretnék vásároln...

Iphone 5S-t szeretnék vásárolni decemberbe, megéri akkor?

Figyelt kérdés

Szóval az a kérdés, hogy ugye bár most 220.000 FT, viszont szeptemberbe jön ki az Iphone 6 és hogy mennyivel fog lejjebb menni az ára így decemberre körülbelül? Mivel a 4S-t már lehet kapni 90.000 körül, csak hát nem hiszem hogy egyből annyit fog esni az ára :D

A kérdés adott, szerintetek hogyan fog alakulni?

Köszi előre is!

2014. jún. 4. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

220 ezret egy telefon sem ér meg, bár mindenki döntse el magának, hogy mennyit nem sajnál telefonra költeni.

Egyébként meg már most is kapható 160k-tól, nem értem miért akarnál 220-ért venni, az más kérdés, hogy lehet a legolcsóbb boltok nem megbízhatók, de 180k-ért már megbízható helyről is meg tudod venni.

Ára valószínűleg nem sokat fog esni, hisz ha megnézzük az iPhone 5 mennyibe kerül újonnan, még mindig nagyon drága.

2014. jún. 4. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk iPhone 5 árához hasonlítani nem jó, hisz már nem gyártják, így drágábban tudják adni.

iPhone 5C van vele egy szinten, ami azért csak olcsóbb, mint az iPhone 5.

A lényeg változatlan, esni fog az ára, de túl sokat azért nem.

2014. jún. 4. 19:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Kartyafuggetlen arat irtam a mediamarktbol :) egyebkent most ujra aruljak az sima 5-ot 16Gb-ba 170k-ert ugyan ugy mediamarktba. de azert remenykedek hogy lemegy az ara 200 ala
2014. jún. 5. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is kártyafüggetlen árat írtam, csak nem a legdrágább boltot néztem.

2014. jún. 5. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Saját véleményem szerint egy forintot nem fog zuhanni az ára, inkább az új iPhone lesz drágább. Ez így volt például a Samsungnál is idén, amikor megjelent a Galaxy S5. Mivel azt pletykálják, hogy nagyobb lesz a készülék és sok új technikai fejlesztésen fog átesni, így ezt tartom valószínűnek. Ha pedig lejebb is megy az ára, az azt jelenti, hogy olyan 170-180 körül fogod tudni megvásárolni az alap, 16gb-os modelt.
2014. júl. 2. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!