Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IOS-ról Androida? Vagy Android...

IOS-ról Androida? Vagy Androidrol iOS-ra?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb? Sokan mondták h Androidról iosra valtott és soha nem váltana vissza, de ez volt forditva is.

Tudom h felhasználótól függ de azért mégiscsak, mondjatok már pár olyat hogy , Ki miről váltott mire és melyikkel volt elégedetebb! ÉS INK TAPASZTALATBÓL válaszoló emberek pls.

Mert olvasni énis olvastam ezt-azt de ink aki ezt átléte melyiknél mit tapasztalt melyik a jobb stb... mindent amit lehet!!

2014. aug. 20. 13:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

minek küldenéd az androidos szarodról az ipa-t az ipadra?

amúgy meg legnagyobb szarrágóság 1 dolláros appokat warezolni

dolgozz 1 nappal többet a mekiben és 1 évig minden érdekes játékot ki tudsz belőle fizetni

2014. aug. 21. 13:31
 22/23 anonim ***** válasza:
"minek küldenéd az androidos SZARODRÓL az ipa-t az ipadra?" köszi. Ebben mindent elárultál. Ugyan a kérdésemre nem tudtál válaszolni, de egyértelműen látszik, hogy alma fan vagy.
2014. aug. 21. 13:43
 23/23 anonim válasza:
Ios ról váltottam droidra! Nekem sokkaljobban bejön. Meg az ár érték arány is sokkal sokkal jobb! Az iphonokat tehetőseknek tervezték és nekem személyszerint nm tetszett hogy pl egy offline navigacio fizetős..
2015. febr. 19. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!