Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan, aki Androidról...

Saavedro kérdése:

Van olyan, aki Androidról váltott Symbianra?

Figyelt kérdés
Na az ő véleményük érdekelne részletezve. Kívülállóké nem, ugyanis tisztában vagyok mindkét rendszer sajátosságaival.
2014. jún. 20. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
25%

Symbian egy halott rendszer lol

Értelmetlen a kérdés.

2014. jún. 20. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Van olyan, aki Androidról váltott Symianra?

Hm. Ez azt jelenti kedves, hogy van e olyan személy, aki az androidos telefonja mellett, vagy egy időre azt lecserélve kipróbálta a Symbian rendszert, csak úgy kiváncsiságból, esetleg huzamosabb ideig használta mindkét rendszert...itt vannak a felhasználók közt ilyenek, tessék:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

lol.

"Na az ő véleményük érdekelne részletezve. Kívülállóké nem, ugyanis tisztában vagyok mindkét rendszer sajátosságaival."

2014. jún. 20. 20:46
 3/8 anonim válasza:
Évek óta halott a Symbian, most mit vársz? Már Windows Phone van. Esetleg ha szerencséd van valaki idetéved aki még több éves Symbiant használ, de ne számíts sokakra.
2014. jún. 20. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
akárkit várhatsz, úgyis le fogja írni az is, hogy halott, tökmind1 az...de ha ez számít...igen, én egyszer váltottam egy xperia x10i-ről Nokia N8-ra...de mivel engem akkor nagyon nem a szoftver érdekelt, hanem inkább a kamera, ezért inkább pozitív véleménnyel lennék róla...ez volt durván 3 éve...akkor se volt jó, olyan gagyi alkalmazások vannak rá...kb a java appokkal vetekszik a minőség, nincs semmiféle push értesítés meg ilyesmi...
2014. jún. 20. 21:49
 5/8 A kérdező kommentje:
És internetezésben tapasztaltál különbséget? Vagy arra is használhatatlan a rendszer?
2014. jún. 20. 22:09
 6/8 cernageza ***** válasza:

Én pl.

Jobbnak tartom egyszerűen, stabilabb, átlagos vason sokkal gyorsabb. (Symbian belle)

2014. aug. 7. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt mondod sokkal gyorsabb? Lol jó vicc volt, még arra is várni kell, hogy magához térjen a gép mitán elforgattam a kijelzőt.

Internetezni symbianos telóval maga a kínzás. Felhasználói élmény egyenlő a nullával. Nem hiába ment a süllyesztőbe az egész rendszer. már kutyának sem kéne ilyen telefon. Max mazohistáknak tudnám ajánlani.

2014. nov. 15. 19:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális a kérdés.
2014. nov. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!