Szerintetek melyik a jobb? Sokan mondták h Androidról iosra valtott és soha nem váltana vissza, de ez volt forditva is.
Tudom h felhasználótól függ de azért mégiscsak, mondjatok már pár olyat hogy , Ki miről váltott mire és melyikkel volt elégedetebb! ÉS INK TAPASZTALATBÓL válaszoló emberek pls.
Mert olvasni énis olvastam ezt-azt de ink aki ezt átléte melyiknél mit tapasztalt melyik a jobb stb... mindent amit lehet!!
Jailbreak-elve van. Csak épp semmi kedvem nincs az itunes-szal szarozni. Nem tudok bele pendrive-ot tenni. Ilyenről még nem hallottam, hogy ios-t futtató készülékre linuxot lehet tenni. Nem tűnik hihetőnek.
2014. aug. 20. 20:36
12/23 anonim válasza:
És a saját tapasztalatunkat kérdezték, én pedig ezt tapasztaltam. Légyszi ne kötekedjetek, hanem a kérdésre válaszoljatok. Köszi.
simán tudsz bele pendriveot tenni csak camera connection kit kell hozzá
JB-kel meg akármit is rádughatsz
attól hogy nem tudsz valamit még nem biztos hogy nem létezik, szerintem ne hangoztass dolgokat az ios-ről ha tök vagy hozzá
2014. aug. 20. 21:22
15/23 A kérdező kommentje:
Vélemény kértem nem azt h itt vitázzatok.
Ha nem tetszik az iOS/android leirod kész, ez a te véleményed, mindenkinek más. Vkinek ez vnkinek az tetszik ennyire egyszerű.
2014. aug. 20. 22:12
16/23 anonim válasza:
Átlag user vagyok, és az ipad nem képes arra, amit elvárnék tőle. Ez neked ennyire fáj? Nem tetszik, hogy akármit akarok rátenni, számítógép kell hozzá. Ha a tableten külső forrásból töltök le egy zenét, azt nem képes a zenék alkalmazásban megjeleníteni. Nem lehet fájlokat megosztani bluetooth-on. Nem lehet normálisan torrentezni. Nincsenek widgetek. Ezért vissza fogok váltani androidra. Talán tiltja ezt valami?
2014. aug. 20. 22:14
17/23 anonim válasza:
*bocs kérdező, ez nem neked szólt.
A kötekedőnek: akkor vegyél nekem kamera kitet. Én biztos nem fogok.
2014. aug. 20. 22:16
18/23 anonim válasza:
"Nem lehet fájlokat megosztani bluetooth-on"
10 éve osztottunk meg fileokat BT-on
2014. aug. 20. 23:34
19/23 bp1985 válasza:
Volt pár telefonom, egyik sem fagyott meg. Szomszédnak ott a gsm boltos telefonja, Románoknál nem tudja használni, mert ki van tiltva, sw frissítés nem lehet, mert visszazár, gyártó szervizébe meg nem lehet elvinni, mivel nem legálisan van függetlenítve. Sőt fagyni is fagy. Nem azt mondom, hogy a hivatalos az nem fagy, de jóval kisebb arányba.
2014. aug. 21. 06:21
20/23 anonim válasza:
10 éve osztottunk meg fájlokat bluetooth-on. De nem ios-on. A legelső iphone 7 éve jelent meg. Vagy akkor elmagyaráznád, hogy az androidos telómról hogyan küldjem át egy játék ipa-ját bluetooth-on és hogy telepítsem ipad-on?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!