Komolyan létezik ilyen, hogy láthatatlan marad? Hogy nem jelzi az antivirus?
"A többi hasonló alkalmazástól eltérően a Mobilkém teljesen láthatatlanul működik..........A MobilKém viszont telepítés után teljesen nyomtalan."
Azért ez durva! Így nincs védve az ember a rosszakaróitól vagy a féltékeny barátjától barátnőjétől?
"Értelmetlen egy ilyen kis jelentéktelen személy után kémkedni, mint amilyen te vagy!"
Én nem vagyok jelentéktelen, de köszi! :)
Sajnos van olyan elmebeteg, aki bármire képes - akár törvényt sérteni is - csak azért, hogy ártson, ill. elérje, hogy újra az életed része legyen.
Jó sokat írtatok, köszönöm a válaszokat!
"Sajnos van olyan elmebeteg, aki bármire képes - akár törvényt sérteni is - csak azért, hogy ártson, ill. elérje, hogy újra az életed része legyen."
Csak ezek az emberek nem fognak semmit telepíteni a telefonodra, ha nem adod oda nekik....
"Én nem vagyok jelentéktelen, de köszi! :)"
De igen, az vagy - legalábbis az ilyen hacker, kém, katonai, terror, bármilyen hasonló nemű támadások szempontjából. Nem, az ex nem számít.
Nem, még mindig nem vagyok :)
Sok az irigyem, mert a vállalkozásom szépen megy. Sokan megpróbáltak kihasználni, nyilván megszakítottam velük a kapcsolatot, és itt Magyarországon divat azt megpróbálni elásni, akinek jól megy.
Aki sose próbált saját üzletet felépíteni, nyilván nem ismeri ennek a nehézségeit sem.
Arra nincs időm, hogy meghaljak; nemhogy tévézzek!
Ja igen, hogy szummázzam is a válaszaimat:
Manapság, ha ragaszkodsz az okostelefon-nyújtotta kényelemhez és a biztonság is fontos szempont számodra, az androidos eszközöket kerüld.
Ott egy felsorolás az egyik előző oldalon androidos vírusok-ügyében.
Milyen indoklást vársz még?
Ja, persze, tudom, x éve van androidos telefonod és sohasem volt még vírusod. Bihihi. Hagyjuk, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!