Komolyan létezik ilyen, hogy láthatatlan marad? Hogy nem jelzi az antivirus?
"A többi hasonló alkalmazástól eltérően a Mobilkém teljesen láthatatlanul működik..........A MobilKém viszont telepítés után teljesen nyomtalan."
Azért ez durva! Így nincs védve az ember a rosszakaróitól vagy a féltékeny barátjától barátnőjétől?
Na, haladunk, már ott tartunk legalább, hogy vannak vírusok..
Ha elolvastad volna a cikkeket (mondjuk nem vártam..), erre is választ kaptál volna...
Csak mert belinkeltél egy 3 éves (!!!!) cikket? :))))
Amit ráadásul egy google-alkamazott (biztosan elfogulatlan) véleményére alapoznak?
Nem érzed, hogy ez "kicsit gyengébb" az énáltalam belinkelt cikkeknél?
Come back, nem érzed, hogy durván lábon lövöd magad?
Most arról a sületlenségről ne is beszéljünk, hogy a hekker az eredményt azonnal akarja:))
Jól értem, te megbízol a telefonod jelszavában és abban, hogy a netbankod smsben küldi a belépéshez szükséges jelszót.
ööö.. hova is? A homloklebenyedre?:))
Te nagyon gyerek vagy még. Arra sem emlékszel, hogy mit írtál tegnap.
"Jaaa igen, onnan tudod, hogy még nem ért (anyagi) kár. És mi lesz holnap, egy év múlva? 13 vírus:)" Erre reagáltam, nem létezik időzített vírus. Ráadásul holt hülye is vagy. Nincsen e-bankod, fingod nincs hogy sms belépés kell hozzá, és hiába lesed ki a jelszót, ha a 70 246 88** telefonszámra kapom meg a belépési kódot. De azért játszod az eszed. Te buta vagy! Olyan banális dolgokba kötsz bele, hogy 3 éves a cikk. Igen, mert az elmúlt 3 évben úgy megváltozott a vírusok felépítése és veszélyessége, hogy ez a cikk totál elavult. Az android Google fejlesztés, így csak jobban hiszek a fejlesztőnek mint bárkinek. Ott profi programozók dolgoznak. Érdemben semmi olyat nem tudtál mondani, ami bizonyítja hogy létezik veszélyes vírus. Én vagyok rá a példa, NEM LÉTEZIK KÁRTÉKONY VÍRUS! Én az összes jelszavam a telefonomon tárolom, és eddig egy visszaélés nem történt. De neked hiába is mondja 2 vagy 10 ember szépen logikailag alá támasztva, már csak azért sem fogod felfogni. Helyette itt égeted magad a hülyeségeiddel. Nekem se időm, se energiám nincs egy össze vissza beszélő, arra sem emlékező hogy mit írt egy napja; logikával, tapasztalattal egyáltalán nem rendelkező hülye kis Trollnak folyamatosan újra és újra leírni azt amit nem tud elolvasni. Töröltem a kérdést, trollkodj kedvedre!
Ha az érvek elfogytak (vö.: "nekem még sose volt vírusom! De ájfosra is van vírus!" és társai), jön a személyeskedés..:)
35 éves, nős, 2 diplomás férfi vagyok, saját vállalkozásokban ügyvezető. Rendelkezem andoidos eszközzel (már csak egy okostévé személyében - kényszerből), apple infrastruktúrám van otthon (mac-mbp-ipad-iphone - jöhet az applehater-fröcsögés), feleségem egy Lumia 620-at használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!