Komolyan létezik ilyen, hogy láthatatlan marad? Hogy nem jelzi az antivirus?
"A többi hasonló alkalmazástól eltérően a Mobilkém teljesen láthatatlanul működik..........A MobilKém viszont telepítés után teljesen nyomtalan."
Azért ez durva! Így nincs védve az ember a rosszakaróitól vagy a féltékeny barátjától barátnőjétől?
:D
Saját magatokat égetitek. Az utolsó hozzászóló ráadásul egy-az-egyben megerősítette, amit írtam - akaratán kívül.
Kedves Come back vagyki.
Honnan tudod, hogy nem okoztak kárt? Nem gyűjtötték be a képeidet, az smseid, telefonkönyved tartalmát, mailcímeidet, jelszavaidat?
Jaaa igen, onnan tudod, hogy még nem ért (anyagi) kár. És mi lesz holnap, egy év múlva? 13 vírus:)
Arról nem is beszélve, hogy sok malware alvó-módban van, akár több hónapig, évig is - várják az aktiválást, amikor is kifejtik a kárt: emeltdíjas smseket kezdenek küldözgetni, adatokat lopnak, stb-stb...
De androidra nincs vírus, röhögnöm kell:)))
Kognitív disszonancia, mi?:)
Nem baj, nyugodjatok meg, nem lesz baj a kis androidos vackotokkal:))
Ha nem hisztek nekem, guglizzatok..:)
Ok, nem várom el, hogy ismerjétek a Forbes-t, pláne, hogy tudjatok angolul, de itt van egy apró link:
Azt sem várom el, hogy a cnet-et elismerjétek, mint szakmai oldalt, de tőlük egy link:
A pcworld.com is egy gagyi kis ismeretlen oldal, valami androidos kritikus hibáról írnak, amit a baciírók kihasznál(hat)nak..
A bgr.com is egy sunyi programról ír, de hagyjuk figyelmen kívül, elvégre noname kis oldal..
Computerworld.com, az mi? Valami gagyi oldal...
IBTimes, milyen hülye neve van már? Biztos kamuzik..
Mashable.com, ez is egy hiteltelen oldal, zsarolóprogram androidra? Biztos nincs olyan!
ZDNET.com - ez az oldal is biztos kamuzik, hisz nincs is olyan magyar szó, hogy ZDNET!
...
Most untam meg. Ezen cikkek többsége idei. Van még kérdés, pockok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!