Adókörzet informáciot miért csak egy pillanatig irja ki a telefonom?
Figyelt kérdés
Ha jol tudom,csak a Nokia telefonok tudják ezt. A régi nokiák (3310,6310,5510) folyamatosan kiirták ezt az informáciot. Az ujabb Nokiák csak egy pillanatig irják ki ezt az infot amikor például kilépsz a menüböl. Pld N73. Nem lehetne megoldani,hogy folyamatosan irja ki ezt?2010. jan. 13. 15:23
1/6 anonim válasza:
Nekem Sony Ericcsonom van és az is tudja. Válaszodra nem tudom a választ, viszont nekem is hasonló problémám van a S.E vel az meg olyan hogy hol kiírja hol ne de ott nem tűnik el csak néha van olyan hogy egyáltalán nem jelenik meg:S
2/6 anonim válasza:
Az adókörzet információ nem telefon hanem szolgáltató függő, lévén, hogy az adókörzetről, vagyis arról a celláról ad információt amelyikhez éppen csatlakozik a készülék.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen,csak az a problémám,hogy nem irja ki folyamatosan. Ha a menüböl kilépek vagy feloldom a billenytyüzárat,akkor 1 másodbercig kiirja és azzal a lendülettel amivel megjelent el is tünik...
2010. jan. 13. 21:35
4/6 anonim válasza:
gondolom nincs neki elég hely a kijelzőn, ha pl.kikapcsolod a dátum megjelenitését akkor valoszinű ki fogja írni.
5/6 A kérdező kommentje:
Van elég hely a kijelzön,mert nem a dátum helyén jelenik meg... Lehetna valamit csinálni,hogy mardjon folyamatosan a kijelzön?
2010. jan. 20. 15:25
6/6 anonim válasza:
Az adókörzetinfo csak naggyából lövi be h hol vagy és a helymeghatározás korában nem tartják fontosnak a pontatlan adatok kijelzését.
Ha pontosan szeretnéd tudni merre jársz akkor vegyél gps vevős telefont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!